Supply Chain Planner
Groenendijk Bedrijfskleding
Woerden, Utrecht
1 minuut geleden

Ben jij een resultaatgerichte, initiatiefrijke en zelfstandige Supply Chain Planner die gewend is om verantwoordelijkheid te nemen?

En kun je niet wachten om jouw skills in te zetten binnen een professionele, dynamische en gezellige organisatie?

Je begint de dag met koffie of thee en start vervolgens je computer op. Je controleert de algemene en je eigen mailbox en behandelt de mails die hierin zijn binnengekomen.

Vervolgens loop je proactief de status na van de lopende projecten en check je of alles nog volgens planning loopt. Je analyseert of je nog collega’s en klanten dient te informeren en zoekt oplossingsgericht uit wat je kunt doen om vertragingen te voorkomen of te beperken.

Tussendoor komt er een spoedaanvraag binnen en controleer je direct de behoeftes en mogelijkheden bij de verschillende fabrikanten.

Je toont je hierin flexibel en stressbestendig.

Na een lunch met je collega’s heb je een werkoverleg om de leverperformance te verbeteren, vanuit dit overleg check je de mogelijkheden in de supply chain.

Aansluitend maak je op basis van de voorraadanalyse een productievoorstel waarbij je zowel het belang van de klant als de organisatie in je hoofd houdt.

Je deelt dit voorstel met de klant en je collega’s. Na akkoord van de klant plaats je de inkooporder bij de verschillende leveranciers.

Voor je het weet is het alweer bijna het einde van de dag. Je controleert nog een laatste keer je mail en kijkt wat je voor de volgende dag op de planning hebt staan.

Dan wandel je met je collega’s naar de kantine voor een welverdiende donderdagmiddagborrel!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier