Storingsmonteur Technische Dienst in 3 of 5 Ploegen
Hartd.
Breda, NL
8 uur geleden

Functieomschrijving

Wil jij als storingsmonteur aan de slag? Dan zijn er meerdere bedrijven op zoek naar jou. Maar van al die werkgevers staan er maar weinig wereldwijd in de TOP 3 en wij staan dat wel! Benieuwd wat dat voor jou betekent?

Om te beginnen werk je hier met de allernieuwste technieken. Daarnaast zijn belangrijke zaken zoals goed gereedschap en een intern opleidingsprogramma buitengewoon goed geregeld.

Alles is in orde zodat jij jezelf volledig kan richten op jouw werk, jij zorgt dat de productielijnen blijven draaien.

Als Storingsmonteur Technische Dienst ben je werkzaam op de afdeling Verpakken, onderdeel van de afdeling Manufacturing van de zoetwarenfabriek.

Samen met je team ben jij het aanspreekpunt bij storingen. Jij bent van alle markten thuis, want je verricht onderhouds- en revisiewerkzaamheden aan de machines en installaties op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied.

Je werkt in een enthousiast team van Technische Dienst collega's. Zij rekenen op jouw creativiteit en technisch inzicht om de productie nog verder te verbeteren.

Zie jij zaken die beter kunnen? Dan verwachten zij dat je daar iets mee doet.

Functie eisen

Smaakt deze functie voor jou naar meer? Neem dan contact op met Mitch van der Ven via : 06 82 70 89 20 .Jij bent zelfstandig en verantwoordelijk genoeg om deze uitdagende functie aan te kunnen.

Met jouw technische achtergrond in productieomgevingen is geen probleem te moeilijk voor jou. Bovendien ben je creatief en proactief genoeg om een flink deel van de mogelijke problemen voor te zijn.

Herken jij jezelf in dit recept en is het antwoord op de onderstaande vragen drie keer ja? Reageer dan snel en mis deze kans niet!

1. Wil jij graag iets nuttigs doen met jouw MBO opleiding richting elektrotechniek of mechatronica?

2. Heb jij naast de elektrotechniek ook relevante werktuigbouwkundige kennis?

3. Ben jij bereid om in ploegen te werken?

Arbeidsvoorwaarden

Je gaat aan de slag bij het derde grootste zoetwarenconcern ter wereld en tweede van Europa. Binnen de organisatie krijg je volop kansen om je zelf te ontwikkelen, daarnaast heerst er een prettige, familiare en collegiale sfeer.

Overige ingrediënten zijn :

 • Je komt te werken bij een hightech fabriek waarbij voldoende uitdaging ligt op het gebied van innovatieve technieken
 • Een enorm aanbod van (op maat gemaakte) opleidingen
 • Er worden jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd
 • Een dynamische en levendige organisatie met vestigingen in meer dan 30 landen
 • Personeelskorting op de producten van Perfetti Van Melle
 • Het gaat om een fulltime functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Continu begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan.

  Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat.

  Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier