Applicatiebeheerder (middelbaar)
Yacht Nederland BV
Eindhoven, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

ICT Dienstverlener in Zuid Limburg Doel van defunctie Het functioneel beheren van alle werkprocessen enbijbehorende applicaties in het complete ICT landschap van onzeopdrachtgever en haar klanten, zodat werkprocessen en applicatiesblijvend voldoen aan de eisen van klanten en leveranciers.

Context van de functie De BU ITS isverantwoordelijk voor het strategisch, tactisch en operationeelbeheer van het complete ICT landschap van onze opdrachtgever.

De BUITS levert haar diensten aan de eigen organisatie en aan haarklanten. Medewerkers vervullen de regie en controle rol.

Deoperationele activiteiten zijn uitbesteed aan diverseleveranciers. Resultaatgebieden & KerntakenHet proactiefondersteunen van de business process owners in het continueverbeteren van de werkprocessen voor het eigen vakgebied.

Functioneel life cycle management van de aan hem / haar toegewezenondersteunende applicaties zodat de klant altijd de best passendeoplossing heeft die ook voldoet aan de eisen van het ICT landschap.

Het voorbereiden, coördineren en implementeren van functionelewijzigingen in het eigen werkgebied, zowel op werkproces alsapplicatie.

Het functioneel inhoudelijk vormgeven van deSLA’s met de leveranciers. Het ondersteunen van key-users vanSitech en haar klanten met als doel om de kennis op gebied van dewerkprocessen en applicaties op peil te houden cq.

te verbeteren.Het ondersteunen van de plant managers en business process ownersin interne en externe audits, zoals ISO 9001.

BevoegdhedenIngrijpenin project uitvoering indien planning of budget dit vereisen.Aansturen van leveranciers om kwaliteit en dienstverlening tewaarborgen.

Gevraagd en ongevraagd adviseren in verbeteringen in dewerkprocessen en applicaties in het vakgebied. Projecten enSpeciale opdrachtenHet deelnemen (review team / stuurgroep) aanprojecten en speciale opdrachten in het kruispunt van organisatie,werkprocessen en BU ITS diensten.

HBO+ denk- en werkniveau.Diepgaande en up-to-date business werkproces kennis, verkregen doorrelevante werkervaring in vakgebied.

In staat zijn de vertaling temaken van de behoefte van de business processen naar adequatewerkwijzen en bijbehorende tools en de implementatie hiervan.

Functionele kennis van en ervaring met de relevante applicatiesvoor het vakgebied. Kennis van de geldende changemanagementtechnieken.

Minimaal 5 jaar ervaring met het uitvoeren en managenvan bedrijfsprocessen. Minimaal 3 jaar ervaring met changemanagement, bij voorkeur met IT gerelateerde processen.

In eersteinstantie ga je via een projectcontract bij Yacht aan de slag bijonze opdrachtgever. Na inzet van 1 jaar bestaat de mogelijkheid omin dienst te treden bij onze opdrachtgever.

Bijbehorend...Originele vacature is te vinden op StepStone.nl Maak nu eenJobagent aan op StepStone en vind je droombaan!https : / / bit.

ly / 2KRdz1g Vind gelijkaardige jobs, informatie overwerkgevers en carrièretips op StepStone.nl!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier