Meettechnicus Lucht
Abeos
Deventer, NL
4 dagen geleden
 • ErvaringsniveauMBO
 • DienstverbandVaste baan
 • StandplaatsDeventer
 • VacaturenummerPR076608
 • Over de functie

  Je komt te werken bij de afdeling Emissiemonitoring (groep Lucht) binnen de Business Unit Meten, Inspectie en Advies (MIA).

  Deze is marktleider op het gebied van emissiemetingen. MIA richt zich op de ontwikkeling en uitbouw van alle meet- en inspectieactiviteiten binnen Tauw en de hieraan gekoppelde adviezen.

  Als meettechnicus emissies voer je op verschillende locaties en voor diverse opdrachtgevers emissiemetingen uit. De ene dag kun je bij een afvalverbrander aan het werk zijn, de volgende bij een energiecentrale.

  De emissiemetingen worden uitgevoerd in verschillende teams. Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor de metingen.

  Die verzorg je van begin tot eind : je bouwt de meetopstelling op, voert de metingen uit en na afloop zorg je ervoor dat de apparatuur weer meetklaar wordt gemaakt voor de volgende opdracht.

  Na afloop van de meting klaar je de monsters in en verzorg je de afhandeling van de data.

  Het is de bedoeling dat je op den duur (uiteraard na de nodige training en begeleiding) in staat bent om zelfstandig metingen te organiseren en uit te voeren.

  Functie eisen

  Leergierig en enthousiast

  Goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk)

  Hoog kwaliteits- en veiligheidsbesef

  Flexibele instelling

  Gezien de aard van het werk kan het zijn dat je met enige regelmaat in een hotel overnacht

  Over het bedrijf

  Onze klant , een avies- en ingenieursbureau biedt je de ruimte als professional om vanuit je persoonlijke passie slimme oplossingen te bedenken voor een schone, veilige en duurzame leefomgeving.

  In een deskundige en doordachte beïnvloeding van de leefomgeving, zit het wezenskenmerk van ons unieke advies- en ingenieursbureau.

  Het bureau verbindt ruimtelijke ontwikkeling onlosmakelijk met de zorg voor een goed leefklimaat. Daarom streven zij in al zijn adviezen naar duurzaamheid : sustainable solutions for a better environment’.

  Wat wij bieden

  De coaching, begeleiding en opleidingen die jij nodig hebt om te blijven groeien en ontwikkelen.

  We bieden je een aanstelling voor een half jaar via Abeos daarna met uitzicht op een vast dienstverband bij onze klant.

  Dus heb je een afgeronde technische mbo-opleiding en een grote passie voor luchtkwaliteit? En wil je bijdragen aan een veilige / gezonde leefomgeving?

  Solliciteer dan en word meettechnicus emissiemetingen bij het grootste luchtmeetteam van Nederland!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier