Docent Wiskunde bovenbouw in Hurdegaryp
SvPO Hurdegaryp - Tjalling Koopmans College
Hurdegaryp, Netherlands
1 dag geleden
source : Meesterbaan

Functieomschrijving

Voor onze kleinschalige school in Hurdegaryp - Fryslan (ca. 16 lln. per klas en 80 per leerjaar) zoeken we een docent Wiskunde voor Havo en Vwo bovenbouw.

De aanstelling is 0,5613 fte.

Bedrijfsprofiel

Er is geen andere school waar je als docent meer tot je recht komt. We hebben kleine klassen en roosteren ruim voldoende tijd in voor elk vak.

Daardoor heb je als docent alle ruimte voor aansprekend onderwijs.

We werken doelgericht en vertrouwen liever op een cultuur van persoonlijke aandacht dan op regels en protocollen. We zoeken dan ook een docent die :

 • verantwoordelijkheid neemt en zelfstandig is
 • prettige omgang met leerlingen onderhoudt
 • kleine klassen benut voor verdieping van het onderwijs
 • Onze school maakt deel uit van het netwerk van scholen voor persoonlijk onderwijs (SvPO). Dat netwerk heeft steeds meer vestigingen in het land.

  Het biedt extra voordelen om voor zo'n groeiende organisatie te werken : Het geeft zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.

  Alle SvPO scholen zijn gewoon bekostigd door de overheid. Ze bewijzen dat door goede organisatie kleine klassen mogelijk zijn.

  Mede daardoor zijn ze populair en hebben ze bijna altijd meer aanmeldingen van leerlingen dan er plaatsen beschikbaar zijn.

  Over de arbeidsvoorwaarden

  Onze goede primaire arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk conform CAO VO. Daarbovenop bieden we extra salaris (1,9%) en een bonus regeling (tot 9,0%).

  Het succes van onze scholen en de goede organisatie garandeert docenten bovendien zekerheid over hun aanstelling en de omvang daarvan.

  De werkdruk is bij ons kleiner dan op andere scholen. Dat komt niet alleen door het geringere aantal leerlingen, maar ook doordat we voor elk vak voldoende tijd inroosteren.

  Stress over het halen van de planning is er vrijwel nooit. Verder beschikt elke docent over een eigen budget (1.350 euro per fte) dat naar eigen inzicht besteed kan worden.

  We hebben een informele sfeer en beperken het vergaderen tot een minimum. Ook het nakijkwerk is beperkt, doordat docenten veel minder leerlingen hebben.

  Om dezelfde reden is ook een eventueel mentoraat minder belastend.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier