Stagiair supermarkt
Hoogvliet
Lisse
14 dagen geleden

Dat heb je top gedaan!’ Met een glimlach neem je het compliment van de afdelingsmanager in ontvangst. Dankzij jouw goede idee om de verse crackers bij de salades te presenteren zijn de pakjes de winkel uitgevlogen.

Nadat je de schappen weer hebt aangevuld loop je nog even een ronde om te kijken of er nog wat moet worden schoongemaakt.

Je ontdekt dat het werk in de supermarkt veelzijdiger is dan je van tevoren had gedacht. Ook tijdens je stage kan je een goede bijdrage leveren aan het winkelresultaat.

Daar ben je trots op; door jouw hulp worden collega’s en klanten in de winkel geholpen én je doet ook nog de nodige praktijkervaring in jouw vakgebied op.

Dit ga je doen als stagiair in de supermarkt

Als stagiair in de supermarkt voer je verschillende operationele taken uit, zoals het bijvullen van de schappen en het beantwoorden van vragen van klanten.

En laat een klant per ongeluk iets vallen? Dan ruim je het natuurlijk op. Zo blijft de winkel dankzij jou een fijne en schone omgeving om boodschappen te doen.

Tijdens deze afwisselende stage neem je een kijkje in de wereld van de supermarkt. Je brengt de theorie in de praktijk en krijgt goede begeleiding bij het maken van een eventuele stage opdracht.

Dit breng je mee als stagiair :

 • een mbo opleiding detailhandel niveau 3e of 4e
 • minimaal 16 jaar levenservaring
 • leergierigheid om snel zelfstandig te kunnen werken
 • hard werken? Dat gaat bij jou vanzelf
 • flexibiliteit; je bent veel in de avonden en weekenden beschikbaar
 • Continu verwachtingen overtreffen

  Dat verwachten we niet alleen van jou, dat mag je ook van ons verwachten. Zo bieden we je niet alleen een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving met enthousiaste en leuke collega’s, maar ook :

 • een stagevergoeding dat aansluit bij jouw ervaring, kennis en opleiding.
 • een fijne leeromgeving.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier