Scriptant IT Advisory & Assurance
KPMG
Utrecht, Netherlands
2 dagen geleden
source : Experteer

Een scriptiestage bij KPMG betekent afstuderen op het onderwerp van jouw keuze. Je krijgt goede vakinhoudelijke begeleiding, doet praktijkervaring op bij diverse organisaties en leert collega's kennen door gezellige activiteiten.

Jouw uitdagingenHoe onderhoud je een goede klantrelatie?Hoe breng je klantprocessen in kaart en doorgrond je complexe organisaties?

Opdoen van relevante werkervaringMet succes zelfstandig afronden van je scriptieCombineren van werk en het schrijven van een scriptieDit neem jij meeEen absolute teamplayerAffiniteit met ITJe zit in de laatste fase van je HBO of universitaire masterEen analytische, kritische en nieuwschierige blikEen gezonde dosis engergie en humorWat ga jij doen als Scriptant IT Advisory & Assurance?

KPMG IT Advisory & Assurance richt zich op het bieden van zekerheid en advies omtrend IT risico's. Onze collega's kijken mee naar IT systemen, IT processen en IT governance.

Hierbij voorzien ze een breed pallet aan stakeholders van relevante informatie over de risico's op het gebied van IT. Daarnaast ondersteunen ze de accountants van KPMG bij vraagstukken over IT.

Als scriptant bij KPMG is het behalen van de scriptie prioriteit! Daarnaast kan je meewerken bij verschillende klanten en zijn collega's heel behulpzaam.

Als scriptant maak je écht deel uit van ons team en krijg je de vrijheid om een eigen afstudeeronderwerp aan te dragen. Uiteraard denken je collega's graag met je mee.

Naast het schrijven van je scriptie maak je uitgebreid kennis met KPMG. Bovendien leer je andere KPMG-ers goed kennen door gezellige activiteiten zoals sporttoernooien, trainingsdagen, een skivakantie en (vrijdagmiddag)borrels.

Dit bieden wijEen jong, enthousiast en divers teamBovengemiddelde stagevergoedingBegeleiding door ervaren professionals uit de praktijkEen laptop en vakantiedagenHet netwerk van KPMG gebruiken voor jouw onderzoekToegang tot de leukste borrels, sporttoernooien en vrijwilligerswerk

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier