Sport & Retail Management Traineeship
Decathlon
Rotterdam Coolsingel
1 dag geleden

DE BASIS

Deze functie laat zich niet omvatten in één woord of functietitel. Sterker nog, deze functie is meer een traject. Het laat zich het beste omschrijven als een combinatie van een startersfunctie en een soort traineeship.

Je start met het leggen van een solide retail basis. In de eerste maanden ben je volledig gefocust op het onder de knie krijgen hiervan.

Zoals de meeste storeleaders zeggen; retail gaat over klanten helpen, de juiste voorraad in de winkel en de presentatie van de producten’.

DRAAI GEVONDEN?

Dan ga je als het ware je eigen sportwinkel runnen. Je bent volledig op de hoogte van de commerciële status van een bepaalde sport.

Je bepaalt het assortiment en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is voor jou sport op commercieel en menselijk vlak.

Je geeft het juiste voorbeeld en helpt je collega's in hun ontwikkeling.

Door het dagelijkse contact met de klant, weet je exact wat deze nodig heeft en ben je in staat samen met je team veranderingen door te voeren in de lay-out.

Deze baseer je op persoonlijke ervaring en cijferanalyses. Daarnaast sluit- en open je de winkel meerdere malen per maand als eind- en dagverantwoordelijke.

Op die dag is de winkel echt van jou! Je leert snel te schakelen, zelfstandig beslissingen te nemen en je weet hoe het is om de leiding in de winkel te hebben.

Door de combinatie van het verantwoordelijk zijn voor je eigen sport en het dag-verantwoordelijke zijn, leer je hoe het is om een winkel te runnen.

Een unieke kans voor starters!

EN DAN?

Dan sta je aan de voet van je eigen carrière binnen Decathlon. Je kunt je rol gaan uitbreiden door winkelbrede verantwoordelijkheden op te pakken.

Op deze manier ontdek je welke individuele meerwaarde jij kan creëren. Of je kiest zelf een richting waarin je je wilt ontwikkelen.

Denk hierbij aan een project omtrent klanttevredenheid, onderhoud, veiligheid, customer satisfaction of personeelszaken.

Bij Decathlon verwachten we, waaraan je ook werkt, een grote mate van autonomie. En waar nodig ondersteunen we jou graag!

Michael over deze rol / dit traject (3 maanden bij Decathlon) : "De vrijheid die ik krijg om mezelf te ontwikkelen en te vinden waar mijn interesses liggen, vind ik uniek in dit traject."

WAT WILLEN WE IN IEDER GEVAL ZIEN ALS JE BIJ ONS SOLLICITEERT?

 • Passie voor sport!
 • Je bent 38 uur beschikbaar, waarvan wekelijks één dag in het weekend
 • Hbo werk- en denkniveau (hbo diploma verplicht)
 • Passie voor ondernemen, de handen uit de mouwen steken en initiatief nemen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • WERKEN BIJ DECATHLON

  Eén van de belangrijkste drijfveren van Decathlon medewerkers over de wereld is om sport toegankelijk te maken voor iedereen.

  Daarom hebben we graag dat je net zo gepassioneerd over sport bent als wij. Dan kost het geen moeite om dit terug te laten komen in de beslissingen die je maakt.

  Daarnaast werken we graag samen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen, op zoek zijn naar verbetering en zichzelf en anderen kunnen challengen.

  Bij Decathlon werk je in een netwerkstructuur. Dat betekent dat er weinig hiërarchie is en dat je met een zelfstandige en proactieve houding het beste je weg zult vinden bij Decathlon.

  We nemen mensen aan om wie ze zijn en nog niet om wat ze kunnen.

  WAT BIEDT DECATHLON JOU?

  Een startsalaris van €2400 euro, korting op Decathlon-producten, ontwikkelingsmogelijkheden (beschikbaarheid van leader én coach, interne trainingen, begeleiding in je job en je persoonlijke ontwikkeling en werkgerelateerde vaardigheden).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier