Servicetechnicus
Hoppenbrouwers Techniek
Arnhem
6 dagen geleden

Onderweg naar de mooiste locaties waar je de meest uiteenlopende storingen oplost! Zelfstandig met je bus op pad naar onze klanten om allerlei technische problemen aan installaties te verhelpen.

Als servicetechnicus heb je veel vrijheid en is elke dag anders. Zie je het al voor je? Mooi. Welkom bij Hoppenbrouwers, cluster Technisch Beheer.

Lever topkwaliteit

Of het nu om kantoren, winkels of zorginstellingen gaat, jij verhelpt storingen op het gebied van werktuigbouwkundige installaties.

Je controleert of de installatie voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving. Is er een defect onderdeel of is een installatie aan vervanging toe?

Dan communiceer jij dit met jouw collega’s van de binnendienst die het vervolgens op zich nemen. Na jouw inspectie voorzie je ook de klant van een duidelijk advies waarmee deze aan de slag kan.

Bijvoorbeeld hoe lang je bezig bent met de reparatie van een complexe cv-ketel. Of wanneer een haperend ventilatiesysteem weer perfect werkt.

Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven servicetechnicus. Je bent dan onder andere bezig met het :

 • Vaststellen en verhelpen van storingen aan kapotte installaties.
 • Inventariseren van de actuele technische staat van de installaties, zodat tijdig onderhoud kan plaatsvinden.
 • Meedraaien in een 24-uurstoringsdienst. Hierbij sta je buiten werktijd paraat om storingen op te lossen.
 • Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door aan het eind van de werkdag gezellig met zijn allen de dag af te sluiten met wat lekkers.

  En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

  Leeft techniek in jou?

  Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als zelfstandig, flexibel én collegiaal.

  Je denkt altijd in oplossingen en vraagt je collega’s om hulp indien nodig. Een goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk.

  Tegelijkertijd maakt het jou niet uit dat niet altijd alles volgens planning verloopt. En dat siert je. Daarnaast beschik je als zorgvuldige servicetechnicus over :

 • Een mbo-3 diploma Werktuigbouwkunde of vergelijkbare studierichting.
 • Een flexibele instelling zodat je snel kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden en je het geen probleem vindt om storingsdiensten te draaien of incidenteel langer door te werken.
 • Rijbewijs B.
 • Goed om te weten : dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.

  Dit is voor jou, van ons

 • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen / opleidingen.
 • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
 • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen of inwisselt voor extra vrije tijd.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier