Teamleider Productie
Nutreco
Sloten, Friesland
2 dagen geleden

Job Description :

Ben jij een natuurlijke leider die een productieteam weet te motiveren? En daarbij ook nog eens een kwalitatief zuivelproduct binnen een veilige omgeving weet te produceren?

Dan is deze vacature bij Trouw Nutrition iets voor jou!

De functieomschrijving :

Als teamleider bij Trouw Nutrition ga je aan de slag bij een wereldleider op het gebied van vee- en visvoer. Als leidinggevende van een productieploeg draag jij zorg voor het optimaal produceren van onze producten in onze fabriek in Sloten.

 • Deze ploeg zorgt voor de uitvoering van het hele proces. Van ontvangst van inkomen grondstoffen (vloeibaar / melkgerelateerd in bulk), bedienen van de sproeidrogers vanuit de centrale bedieningskamer, kwaliteitscontroles tot aan uitgifte van het eindproduct (poedervorm) en begeleiden van audits;
 • al deze facetten vallen binnen jouw verantwoordelijkheid als teamleider. Samen met jouw team dragen jullie zorg voor tijdig en conform vereiste veiligheids- en kwaliteitseisen produceren van onze producten.

  Als teamleider hou je hiervoor toezicht, geeft leiding, coördineert én plant de activiteiten van operators. Je stimuleert de teamleden, houdt functioneringsgesprekken en zorgt zo voor een gemotiveerd en efficient team.

  Daarbij ben jij ook verantwoordelijk voor de bezetting, en schakelt met uitzendbureau’s om ervoor te zorgen dat de bezetting altijd op peil is.

  Buiten het dagdagelijkse reilen en zeilen binnen de fabriek, neem je ook verantwoordelijkheid voor diverse verbeterprojecten.

  Denk aan bijvoorbeeld lean / 5S- en / of operational excellence projecten, verbeteren standaarden, opstellen en uitvoeren opleidingsplannen, ondersteunen veiligheidsprogramma

  Hoe werkt dat dan in de praktijk? Alhoewel de fabriek in een 5 ploegendienst draait, zul jij als teamleider in een 2 ploegenritme werken, en stuur je in totaal ongeveer tien operators aan.

  Daarnaast werk je nauw samen met je collega teamleider, procestechnoloog, technische dienst, QA en planning. Je rapporteert aan de plantmanager.

  Wat bieden wij :

  Een uitdagende baan met toekomstperspectief; je krijgt veel vrijheid in de uitvoering van de functie en daarbij ook een hoop verantwoordelijkheid.

  Uiteraard sta je er niet alleen voor, als onderdeel van een hecht team heb je regelmatig besprekingen met zowel het teams als belangrijke stakeholders.

  Maar, uiteindelijk zet jij samen met de collega teamleider de lijnen binnen de productie uit. Zie je een kans of een mooi verbeterpunt? Share it and Act!

 • Werken bij een van de meest duurzame producenten op het gebied van voedsel;
 • Mogelijkheid tot verdere ontwikkeling via praktijkgerichte opleidingen;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • 30 vakantiedagen, met de mogelijkheid om dagen te kopen én verkopen;
 • Reiskostenvergoeding.

  Wat vragen wij :

  Je hebt niet alleen een pro-actieve en daadkrachtige instelling, maar bent ook flexibel ingesteld; binnen een dynamische setting moet jij namelijk je team motiveren om dagelijks het beste uit zichzelf te halen.

  Dit doe je vanuit een natuurlijke overwicht, het stellen van de juiste prioriteiten en het managen van verwachtingen naar zowel het team, als jouw manager.

  Daarbij kijken we niet alleen naar nu, heb je ambitie, en wil je ook na het succesvol vervullen van deze functie uiteindelijk een stapje verder?

  Dan heb je wat ons betreft een streepje vóór.

 • Je hebt een opleiding op MBO4 niveau;
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring in een productieomgeving;
 • Je hebt ervaring in een leidinggevende rol;
 • Je bent handig met diverse IT systemen (MS Office, en diverse plant IT systemen)

 • Je beheerst de Nederlandse taal goed (Engels is een pre);
 • Je woont op bereisbare afstand van Sloten;
 • Je bent bereid om te werken in een 2-ploegendienst;
 • Je bent bereid om af en toe op een zaterdag te werken.

  Extra information / apply direct :

  Is de vacature iets voor jou? Maak dan je CV en motivatie in orde en solliciteer direct via de solliciteerbutton. Heb je inhoudelijke vragen?

  Bel dan gerust met Jasper Keijner, Teamlead Recruitment via 06-18536543.

  Letop :

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier