Ervaren Technische Helpdeskmedewerker IT gezocht, Zeist
CareerValue B.V.
Zeist, NL
6 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Als Technische Helpdeskmedewerker IT ben je het aanspreekpunt voor de klanten en de organisatie als het gaat om ondersteuning voor de IT-infrastructuur.

Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van IT vraagstukken en incidenten en daarnaast ben je continu bezig met het optimaliseren van de processen op de Servicedesk.

Als persoon ben je communicatief vaardig en streef je naar een hoog klanttevredenheid.

Functie-eisen :

 • MBO niveau 4 diploma;
 • ITIL certificaat;
 • Minimaal 2 jaar ervaring als helpdeskmedewerker IT;
 • Kennis en ervaring met Office 365 ;
 • Kennis en ervaring met Windows 10 ;
 • Communicatief vaardig en oplossingsgericht.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Onze klant uit de regio Zeist is op zoek naar een ervaren Technische Helpdeskmedewerker IT.ICT is about listening, dat is waar onze klant voor staat.

  Zij bieden ICT oplossingen op maat aan de MKB sector, voor de kleine onderneming op de hoek tot aan grote ondernemingen met + / - 200 medewerkers.

  De diensten die zij leveren en beheren voor de klant zijn Cloud werkplekken, Remote beheer en office 365. Momenteel maken zij een doorgroei en staan regionaal bekend als de partner op het gebied van ICT oplossingen met een persoonlijke aanpak.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier