Field Sales Engineer Noord Oost Nederland - Waterzuiveringen
Hach
Zwolle, Netherlands
2 dagen geleden

VACATUREOMSCHRIJVING :

Heb jij het in je om initiatieven te ontplooien om onze klantrelaties uit te bouwen? En heb jij de gedrevenheid op zoek te gaan naar potentiële nieuwe klanten?

Dat zijn precies de kenmerken die wij zoeken in onze nieuwe Field Sales Engineer voor Noord Oost Nederland. Als rasechte technische sales professional heb je de verantwoordelijkheid voor het realiseren van doelstellingen voor de verkoop van wateranalysesystemen in jouw regio.

Als Field Sales Engineer ga je samen met je klanten zoeken naar de beste oplossing voor wateranalyse-uitdagingen die onze klanten ervaren.

De wateranalysesystemen die je verkoopt worden ingezet voor het meten en regelen, met als doel het optimaliseren van waterprocessen in de industrie en voor communale waterzuiveringen.

Hach maakt gebruik van een toonaangevend CRM-systeem dat je maximaal ondersteunt bij het klantrelatiebeheer en jouw verkoopprocessen.

Vanzelfsprekend is het bijhouden van marktinformatie essentieel voor jouw succes. Ter ondersteuning van het uitbouwen van onze klantrelaties en acquireren van nieuwe klanten, zul je naast je klantbezoeken ook deelnemen aan beurzen, klanttrainingen en workshops.

Daarbij zal ook jij een bijdrage leveren aan de presentatie van Hach’s productportfolio en wateranalyse-oplossingen.

PROFIEL :

opleiding op HBO-niveau, bijvoorbeeld chemische technologie, proces-, milieu-, meet- en regeltechniek, levensmiddelentechnologie

kennis van chemie op minimaal MBO-niveau

enige jaren ervaring in een commercieel-technische functie met bewezen succes in B2B verkoop

ervaring met wateranalyses en / of waterzuiveringssystemen

een leergierige en ondernemende instelling

gedrevenheid en overtuigingskracht

een woonplaats in, of in de buurt van het werkgebied (boven de lijn Amersfoort - Arnhem)

rijbewijs B

uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, goede beheersing van de Engelse taal

AANBOD :

Wij bieden een afwisselende, verantwoordelijke en uitdagende baan bij de marktleider op het gebied van wateranalysesystemen.

Bij deze functie horen vanzelfsprekend een prima vergoeding met aantrekkelijke bonusregeling en een auto van de zaak. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een mooi aantal vakantiedagen en een pensioen zonder eigen bijdrage waarbij je ook pensioen over je verdiende bonus opbouwt.

Thuiswerken is vanzelfsprekend en een vierdaagse werkweek is bespreekbaar. Je gaat deel uitmaken van een enthousiast, informeel en gedreven team dat elkaar ondersteunt om gezamenlijk tot een optimaal resultaat te komen.

We zorgen voor een excellent onboarding programma en bieden je daarna volop kansen om je verder te ontwikkelen.

When you join us, you’ll also be joining Danaher’s global organization, where 69,000 people wake up every day determined to help our customers win.

As an associate, you’ll try new things, work hard, and advance your skills with guidance from dedicated leaders, all with the support of powerful tools and the stability of a tested organization.

At Danaher, we value diversity and the existence of similarities and differences, both visible and not, found in our workforce, workplace and throughout the markets we serve.

Our associates, customers and shareholders contribute unique and different perspectives as a result of these diverse attributes.

If you’ve ever wondered what’s within you, there’s no better time to find out.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier