Groenvoorziener
Intro Personeel
Alblasserdam, Zuid-Holland
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Het zonnetje schijnt vrolijk en de frisse buitenlucht doet je goed. Vandaag is zo'n werkdag waar je telkens van geniet. Vanochtend ga je met de bosmaaier aan de slag.

Op de plekken waar je collega met de grasmaaier niet kan komen, kom jij wel. Zo maai je de ruige tukken rondom bomen, tussen struiken en slootkanten.

Zo zorg je er samen voor dat de buitenruimte van de gemeente er deze dag weer pico bello uitziet. In deze functie van Groenvoorziener ben je verantwoordelijk voor :

 • Het onderhoud van diverse projecten in het groen;
 • Het werken met tuingereedschappen;
 • Het in de gaten houden van de veiligheid;
 • Het contact houden met de klanten.
 • Waar én met wie je dit doet? Bij een bedrijf in Alblasserdam dat is gespecialiseerd in het onderhouden van de buitenruimte.

  Onder leiding van de meewerkend voorman ga je in teamverband aan de slag met groenprojecten voor gemeentes en bedrijven.

  Heb jij al enige ervaring in de groenvoorziening? Of zit jij in een tussenjaar op school en wil je graag hard werken en geld verdienen?

  Solliciteer dan op deze vacature

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier