Junior Modelleur W
Koen
Veghel, Nederland
2 dagen geleden

We investeren in de ontwikkeling van slimmeriken zoals jij. Je komt bij koen in vaste dienst en werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers.

Bij ons kom je in een groeiversnelling. Zekerheid & variatie. Dat is onze belofte.

 • Direct vast contract
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Afwisselende interim opdrachten
 • Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière of onlangs afgestudeerd dan zijn wij op zoek naar jou!

  Stel je eens voor dat je wordt opgeleid en begeleid om jouw ambities waar te maken tot Modelleur.

  Klinkt dat gaaf? Ja toch?! Dan hoor jij thuis bij koen en is deze functie jou op het lijf geschreven.

  Als aankomend modelleur bij koen krijg je de ideale combinatie van zekerheid en variatie. Natuurlijk zorgen we dat de opdrachten passen bij jouw wensen en ambities.

  Jij ontwikkeld jouw kennis als Modelleur door middel van scholing, coaching en ervaring. Zo gaan we samen voorop! Ook kun je altijd sparren met je consultant en collega-specialisten, want er is veel persoonlijk contact.

  Verveling is gewoon geen optie. En stilstaan al helemaal niet!

  Bij koen zijn wij op zoek naar een ambitieuze mensen met een werktuigbouwkundige / installatie achtergrond, die een carrière ambiëren als Modelleur binnen de installatietechniek.

  Werkzaamheden zoals het ontwerpen of modelleren van werktuigbouwkundige installaties voor uitdagende projecten binnen de utiliteit en woningbouw.

  Denk hierbij aan kantoren, scholen, gemeentes, data center dan wel ziekenhuizen. Dit doen we door heel het land voor diverse opdrachtgevers.

  Als toekomstig modelleur zoeken wij slimmeriken met kennis, kunde en karakter!

 • Je hebt lef en ambitie om bij verschillende opdrachtgevers te werken
 • Je wilt de opdrachtgever echt verder helpen vanuit jouw toegevoegde waarde
 • Je bent proactief en wilt voorop lopen in je vak
 • Je hebt de drive om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien
 • Je deelt graag je kennis met opdrachtgevers en collega’s
 • Je hebt een technische opleiding op MBO of HBO niveau richting installatietechniek of werktuigbouwkunde
 • Een slimmerik bij koen mag allereerst rekenen op talloze kansen om jezelf verder te ontwikkelen en aan uitdagende projecten te werken.

  Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie staan centraal en wordt jij de specialist! Daarnaast ontvang je van ons een dienstverband met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

  Natuurlijk een goed salaris, maar ook een persoonlijk opleidingsbudget, deelname aan trainingen en opleidingen in onze Academy.

  Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij plezier maken erg belangrijk naast ontwikkeling en hard werken.

  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes. En kennisevents waarin we ervaringen met elkaar uitwisselen. Ook heb je een vaste consultant die je persoonlijk begeleidt.

  Leren, ontwikkelen en verbeteren. Als modelleur wil jij vooruit. Bij koen begrijpen wij dat. Daarom investeren wij in jouw loopbaanontwikkeling.

  Dit doen we door intensieve begeleiding en op maat gemaakte opleidingen. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je aan diverse toffe opdrachten.

  Jij bent de specialist binnen koen en helpt onze klanten verder bij technische vraagstukken. Op onze beurt brengen wij jou verder in jouw carrière.

  Samen kijken we vooruit en lopen we voorop. Je hebt dan ook veel contact met je collega’s bij koen. Niet alleen om kennis en ervaringen uit te wisselen, maar ook om geregeld iets leuks met elkaar te ondernemen!

  Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan direct!

  Voor vragen kun je contact opnemen met Stephanie de Laaf, 06-12932925

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier