Maintenance Lead
Personal Selection
Leerdam, NL
16 uur geleden

Wil jij een bijdrage leveren aan de groei van een organisatie, op zowel technisch als organisatorisch vlak? En verlies je daarbij de veiligheid, kwaliteit en resultaat niet uit het oog?

Wij zoeken voor 40 uur in Leerdam een Maintenance Lead die met het oog op kwaliteit de verantwoordelijkheid gaat krijgen over een eigen productielocatie.

Je zal direct voor een jaar in dienst treden bij de werkgever en niet gedetacheerd worden.

null

Hoe ziet je week er uit?

Als Maintenance Lead ben je op de aan jou toegewezen productielocatie verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle aspecten van de onderhoudsafdeling en doe je dit samen met leveranciers, lokale- en bedrijfsbrede HFS-medewerkers.

Je evalueert productie- en operationele rapporten en lost de daaraan verwante problemen op om minimale kosten te garanderen en operationele vertragingen te voorkomen.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het trainen en begeleiden van medewerkers van de onderhoudsafdeling. Je zorgt tussen alle bedrijven voor de ondersteuning van de productielocatie door machines en apparatuur te inspecteren, om specifieke operationele prestaties en optimaal gebruik te garanderen.

Dit alles weet jij te managen, terwijl je leiding geeft aan 2 tot 5 Allround en Service Technicians en dagelijks de werkuren van onderhoudswerknemers plant, onderhoudt en keurt.

Wat bieden wij jou?

 • Dynamische baan in een leuk en enthousiast team;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Een bruto salaris van €3.450 tot max. €4.200, een vaste eindejaarsuitkering ter hoogte van 3% en een zeer gunstige pensioenpremie regeling.
 • Wie zijn wij?

  Onze partner is een internationaal opererende, succesvolle en toonaangevende producent van nutritionele voedingsrepen. Zij onderscheiden zich daarbij door een hoge graad van expertise op het gebied van exclusieve receptuur voor o.

  a. dieet-, sport- en functionele food-repen. Het afgelopen jaar hebben meerdere technische professionals via ons hun nieuwe werkplek weten te vinden bij dit bedrijf.

  Want : door onze persoonlijke aanpak en het feit dat wij altijd stand-by staan voor de sollicitanten, zorgen wij ervoor dat de match die gemaakt wordt ook blijvend is!

  Dus :

  Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Stuur ons dan je cv met daarin duidelijk je telefoonnummer vermeld en wij nemen contact met je op! Voor meer vragen kun je ons bellen op 079-3031001 of mailen naar kevin ps-recruitment.nl.

  Wat verwachten wij dat je bent? Iemand die..

 • Besluitvaardig en analytisch onderlegd is;
 • Communicatief sterk is en op die manier medewerkers weet te motiveren;
 • Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel heeft en op die manier bedrijfsstandaarden en het onderhouden van een 5S omgeving in stand houdt.
 • Wat verwachten wij dat je hebt?

 • Een MBO of HBO diploma in de richting techniek;
 • Drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in een productieomgeving;
 • Kennis en ervaring met onderhoudsmanagement programma's zoals Ultimo en SAP.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier