Interim QA Officer Noord-Brabant
Morgan Green Werving & Selectie B.V.
Noord-Brabant
4 dagen geleden

Interim QA OfficerPharmaNoord-BrabantFunctieomschrijvingIn deze rol ben je als Interim QA officer verantwoordelijk voor de dagelijkse Quality Assurance ondersteuning op de productielocatie in Noord-

Brabant. Je bent de schakel tussen de operationele productieteams en de QP en geeft richting op de werkvloer met betrekking tot Good Manufacturing Practices (GMP) compliance.

Jouw werkzaamhedenDeze werkzaamheden kom jij als Interim QA Officer tegen : Je bent betrokken bij de opzet en uitvoer van kwalificatie en validatie activiteiten, het uitvoeren van root cause onderzoek en de beoordeling van wijzigingenJe bent verantwoordelijk voor de goedkeuring en vrijgifte van apparatuur en productieruimtes na validatieJe bent verantwoordelijk voor de review van productiedocumentatie en het opstellen van het vrijgiftevoorstel voor de QP op basis van de GMP en geldende land-

en productspecifieke wet- en regelgeving.Je rapporteert aan de QA LeadFunctie-eisenEen relevante hbo- / wo-opleidingMinimaal 3 jaar relevante werkervaring in een farmaceutische productieomgevingErvaring met deviatie management en change managementUitgebreide kennis van GxPEen goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Het bedrijfDe opdrachtgever is een wereldwijd biofarmaceutisch bedrijf, dat innovatieve producten ontwikkelt in de vorm van geneesmiddelen en vaccins voor veel van de meest uitdagende ziekten ter wereld.

ArbeidsvoorwaardenHet gaat om een full-time functie voor 12 maanden.Indien je geen ZZP'er of freelancer bent, maar wel interesse hebt in dit tijdelijke project, dan kan Morgan Green ook een payrollconstructie verzorgen (waarbij wij voor jouw verloning zorgen en jij je sociale rechten, zoals WW, behoudt).

Voor meer informatie kun je uiteraard contact met mij opnemen via 020 7979825.BBBH58693 156146398531259

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier