Klantenservicemedewerker groot (inter)nationaal woonwarenhuis
Timing Uitzendteam
Nijmegen, Gelderland
5 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij flexibel en vind je het niet erg om soms op de vestiging en soms op de locatie te werken? Lees dan snel verder!

Jij gaat in deze functie aan de slag met het beantwoorden van vragen over een online aankoop, vragen over bezorgingen van pakketten, vragen over de handleiding of bijvoorbeeld het missen van een schroefje.

Zelf heb je ook lopen stoeien met de handleiding van die boekenkast, dus daarom kan jij tips en tricks geven aan de klant.

Vanwege een toename van het aantal online aankopen van 's werelds grootste woon- en meubelwarenhuis (met 4 letters), die beroemd staat om hun balletjes en schroefjes, zijn zij op zoek naar medewerkers die hun willen helpen op de customer service afdeling.

Deze afdeling werkt met de zogenoemde 3 S’en. Welke staan voor Sales (vragen gedurende de online aankoop), Service (vragen na de aankoop, bijvoorbeeld over de bezorging) en Support (vragen als de aankoop al binnen is, bijvoorbeeld over de handleiding).

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier