Full-stack (Web)Developer - Utrecht - Medior
CareerValue B.V.
Utrecht, NL
3 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Jouw collega's op de afdeling zijn .NET developers, database specialisten en een tester. Samen met dit team bouw je verder aan het platform.

Je denkt mee, bouwt mee en onderhoud mee. Dit is een fullstack functie dus zowel je backend als frontend skills kan je hier gaan inzetten.

Het product bestaat uit tienduizenden regels code van onder meer C # en typescript . Werk jij graag mee aan de volgende award winning marketing campagne?

Naast een super leuk team en technisch zeer relevante technieken zijn ook de arbeidsvoorwaarden hier fantastisch. Een goed salaris, mooie bonusregeling en ook een lease auto behoort tot de mogelijkheden.

Functie-eisen :

 • Je hebt HBO werk en denk niveau
 • Je hebt ervaring met ASP.NET MVC , C #
 • Je hebt kennis van HTML 5 , CSS 3 . JS
 • Ervaring met TypeScript en Vue is een pre
 • Bedrijfsomschrijving :

  Dit bedrijf maakt goede marketing mogelijk voor top 100 bedrijven in Nederland. Dat doen ze inmiddels ruim 10 jaar en met succes.

  Grote marketing campagnes zijn gestart door de data die hier gegenereerd zijn en daar zitten award winning campagnes bij die wereldwijd zijn ingezet.

  Dat vergt nogal wat van de techniek die daarachter schuil gaat. Bouw jij mee aan het platform voor de toekomst?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier