Onderofficier Personeel en Organisatie (MBO4)
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Leeuwarden
3 dagen geleden

Vacature Luchtmacht

Onderofficier Personeel en Organisatie (MBO4)

Solliciteren nu niet mogelijk

Hou me op de hoogte

 • €1.400 €2.650 salaris
 • 26 30 vrije dagen per jaar
 • Kosteloos je rijbewijs halen
 • Locatie : Breda, Leeuwarden, Volkel, Eindhoven, Rijen, Hoogerheide, Uddel, , Vredepeel
 • Meer info

  Salaris en voorwaarden

  Salaris

  Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee.

  Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages. Meer info

  Vrije dagen

  Bij een volledig dienstverband heb je afhankelijk van je leeftijd recht op 26-30 verlofdagen per jaar. Heb je dagen over?

  Dan kun je die onder bepaalde voorwaarden meenemen naar het volgende jaar.

  Rijbewijs

  Nog geen rijbewijs? Haal m gratis bij Defensie! We helpen je graag vooruit, en niet alleen als het om je carrière gaat. Als je bij de Marine, Landmacht of Luchtmacht komt werken, kun je daarom op onze kosten je rijbewijs B halen.

  Meer informatie over rijbewijs bij Defensie.

  Alles wat je zoekt vind je bij Defensie

  Als vrouw bij Defensie

  Heb jij een mbo-diploma Medewerker Personeel en Arbeid? En wil je ervaring opdoen in een grote, complexe organisatie? Als Onderofficier Personeel en Organisatie lever je administratieve ondersteuning op het gebied van P&O bij de Koninklijke Luchtmacht.

  Dit ga je doen

  Als Onderofficier Personeel en Organisatie lever je administratieve ondersteuning in divers P&O-processen en aan leidinggevenden.

  Je maakt deel uit van het stafelement P&O Advies. Dit onderdeel is gericht op het integreren van het P&O-beleid in de bedrijfsvoering van het Luchtmachtonderdeel waar het deel van uitmaakt.

  Het adviseert en coacht het lijnmanagement en medewerkers op P&O-gebied en zorgt voor het implementeren, toepassen en bewaken van nieuwe P&O-regelgeving.

  Hier ga je werken

  Je gaat werken bij een van de Luchtmachtonderdelen, die verspreid over het hele land gevestigd zijn. Zoals elke militair ga je mee op oefeningen en kun je uitgezonden worden.

  Maar eerst volg je aan de Koninklijke Militaire School Luchtmacht (KMSL) in Woensdrecht de militaire opleiding en de vakopleiding.

  Weekagenda

  Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Ochtend Weekaftrap afdeling Selectiegesprekken t.b.v. vacature met officier P&O Squadron overleg P&O formatiebespreking Sport Vergadering Notuleren bij intakegesprek Administratie Telefonisch contact HQ Middag Sport Voorbereiding selecties OGRV Ondersteunen bij loopbaangesprek met Kpl.

  Brandweer Opstarten LVL bindingspremies Selectieverslagen uittypen Functiebeschrijvingen herschrijven Telefonisch contact HQ Zelfstudie Notules uitwerken Wekelijkse afsluiting Avond

  MBO 4

  MBO niveau 4 Medewerker Personeel en arbeid.Of een vergelijkbaar buitenlands diploma, aangevuld met een diploma op vergelijkbaar niveau voor Nederlands en Engels of Nederlands als tweede taal NT2 Staatsexamen I.

  Je bent tussen de 17 jaar en 30 jaar en 11 maanden

  Een bril of lenzen is geen probleem.

  Je oogafwijking mag niet groter zijn dan min 6 en plus 6

  Je hoeft geen rijbewijs te hebben

  Je groeit persoonlijk

  Als militair doe je constant nieuwe kennis en ervaringen op. Zo verleg je je fysieke en mentale grenzen, leer je te vertrouwen op jezelf, ontwikkel je een oog voor je omgeving en ontdek je dat zelfstandig zijn niet hetzelfde is als alles alleen willen doen.

  Ook ervaar je wat echte kameraadschap is, hoe je moet omgaan met verschillende mensen en culturen en dat vrede en veiligheid niet overal vanzelfsprekend is.

  Een loopbaan bij Defensie verandert je en maakt je sterker, als militair én als mens.

  We leiden je op

  Onderofficiersopleiding Koninklijke Militaire School Luchtmacht (KMSL)

  Voordat je aan de slag gaat krijg je eerst je militaire opleiding tot onderofficier aan de Koninklijke Militaire School Luchtmacht (KMSL)

  Functie Opleiding (FO) Luchtmacht

  Na het behalen van je militaire opleiding op de KMSL volgt de Functie Opleiding (FO). Deze opleiding volg je (afhankelijk van je gekozen richting) aan de KMSL, op een ander Luchtmacht onderdeel of in het buitenland.

  Jouw loopbaan

  Als Onderofficier Personeel en Organisatie lever je administratieve ondersteuning in divers P&O-processen en aan leidinggevenden.

  Je maakt deel uit van het stafelement P&O Advies.

  Wanneer je doorgroeit als Onderofficier Personeel en Organisatie kan je de leiding krijgen over een team bestaande uit een aantal nieuwe Onderofficieren en Korporaals, samen met je team zorg je ervoor dat alle processen goed verlopen.

  De sollicitatie

  Voorlichting Luchtmacht (optioneel)

  Zorg dat je weet waar je aan begint en bezoek een infodag of voorlichting (of doe een online voorlichting). Dan ben je bijvoorbeeld beter voorbereid voor je gesprek tijdens het psychologisch onderzoek!

  Invullen vragenlijsten

  Je krijgt een aantal vragenlijsten die je moet invullen en terugsturen. Deze informatie wordt later gebruikt in je sollicitatieproces.

  Psychologisch Onderzoek (PO)

  Dit onderzoek bestaat uit een aantal onderdelen, waaronder een capaciteitentest en een gesprek met een psycholoog van Defensie (zie ook onze online brochure 'Ben jij fit voor de keuring?').

  Medisch Onderzoek

  Het Medisch Onderzoek wordt verricht om te bepalen of je medisch geschikt bent voor de functie waarvoor je hebt gesolliciteerd.

  Het onderzoek bestaat uit de volgende onderdelen : Gehoortest (audiometrie), ogentest (optometrie), lichaamsmetingen (biometrie), gesprek met een arts en een functionele test (vaststellen fysieke functie geschiktheid).

  Zie ook onze online brochure 'Ben jij fit voor de keuring?'.

  Veiligheidsonderzoek (VO)

  Je werkt met wapens en geheime informatie. Daarom doen we een veiligheidsonderzoek. Hiervoor krijg je een vragenlijst, waarna de Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst (MIVD) beoordeelt of je geschikt bent voor het verantwoordelijke werk als militair (zie ook onze online brochure 'Ben jij fit voor de keuring?').

  Aanstelling

  Als je alle keuringen hebt gehaald ben je 'aanstelbaar' als militair. Hierna krijg je te horen wanneer je naar verwachting kunt beginnen met je militaire opleiding!

  Vacatures

 • Onderofficier Bedrijfseconomie (MBO 4)
 • Als Onderofficier Bedrijfseconomie ben je betrokken bij de advisering over en de uitvoering en...

  Hou me op de hoogte MBO 4 Luchtmacht Facilitair, sport en overig

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier