Anesthesiemedewerker via Inca Medical | Parttime of fulltime | St. Antonius Ziekenhuis | Nieuwegein | Utrecht | Woerden
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Je nieuwe baan

Werken als anesthesiemedewerker bij Inca Medical betekent werken in een omgeving waar je in de volle breedte met jouw vak bezig kunt zijn.

Dit kan onder andere binnen het St. Antonius Ziekenhuis. Het is de diversiteit in taken die werken als anesthesiemedewerker binnen Inca Medical aantrekkelijk maakt.

Jij brengt mee

Je bent een OK-professional die het vak verstaat. Je bent patiëntgericht en werkt zelfstandig. Kwaliteit van patiëntenzorg staat uiteraard bij jou voorop.

Je voelt je thuis in een hectische werkomgeving. Je communiceert op een duidelijke en prettige manier en je bent in staat om samen te werken in multidisciplinair verband.

Je bent proactief en hebt een flexibele werkhouding. Om ons OK-team te versterken beschik je over het diploma anesthesiemedewerker (NVZ of CZO).

Inca Medical

Inca Medical is een outsourcing bedrijf met een uniek concept. Zij dragen zorg voor de complete organisatie en uitvoering van anesthesie gerelateerde werkzaamheden.

Naast de inzet van de ervaren anesthesie medewerker leiden ze ook op tot anesthesie medewerkers.

St. Antonius Ziekenhuis

Word je ingezet binnen het St. Antonius Ziekenhuis dan werk je in een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen van Nederland waar, naast de beste patiëntenzorg, innovatie en onderzoek centraal staan.

Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Onze ruim 6.

000 betrokken medewerkers zitten zich dagelijks in om onze missie ’samen zorgen voor kwaliteit van leven’ waar te maken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier