Performance Improvement Manager
VodafoneZiggo
Amsterdam, NL
5 dagen geleden

Intern en extern verbeterpotentieel vaststellen en doorvoeren, zodat de impact voor de klant verbetert.

Dit doe je voor onze klant

Onze 1.800 technicians zijn de mensen op de weg, die fysiek klantcontact hebben. Wanneer voor hen de zaken niet goed geregeld zijn heeft dit direct impact op de klantbeleving.

Dat monitoren en verbeteren is een van de taken die op jouw bord ligt als Performance Improvement Manager. Bij incidenten en verbeterpotentieel zoek jij de data, ga je met de juiste mensen in overleg en bepaal je de relevantie en de te nemen stappen.

Voor interne en externe verbeteringen, voor processen en beleid. Dit doe je vanuit Amsterdam, maar je bent ook regelmatig door heel Nederland onderweg naar een van onze andere kantoren.

Je bent er medeverantwoordelijk voor om met innovaties en verbeteringen de KPI- en budgetdoelstellingen van de afdeling Installation & Maintenance te realiseren.

Zó doe je dit

 • inzichtelijk maken hoe I&M ervoor staat ten opzichte van het end-of-year-target en de gap definiëren / rapporteren
 • inzichtelijk maken voor het MT waar operationele verbeteringen behaald kunnen worden, duidelijk presenteren en onderbouwen vanuit inzichten
 • vertegenwoordigen van de I&M-organisatie binnen projecten, teams en (keten)overleggen. Zorgen dat de impact voor monteur en klant gelijk blijft of beter wordt
 • voeden van het MT met informatie waarop besluiten genomen kunnen worden
 • Jij versterkt

  De open en ambitieuze afdeling Installation & Maintenance in Amsterdam is volop in opbouw. De afdeling I&M stuurt zo’n 2,3 miljoen pakketten per jaar de deur uit.

  Ook ondersteunt het een gigantisch team van 2.400 collega’s, waaronder 1.800 technicians, die met elkaar zo’n 1,12 miljoen bezoeken aan de klant brengen.

  Het team Performance Improvement, dat jij als Performance Improvement Manager gaat versterken, is volop in beweging en er gebeurt altijd wel iets.

  Dat moet ook wel, want het team heeft als doel de afdeling elke dag weer een beetje beter te maken, om het zo voor de klant (nog) beter te doen.

  Dat betekent ook dat er keihard en serieus wordt gewerkt, maar plezier hebben en met elkaar kunnen lachen is net zo belangrijk.

  Samen met Deployment Specialisten, Impact Specialisten, Workflow Managers, Insight Specialisten en je collega-PI-Managers vorm jij het hart van I&M.

  Jouw toekomstig manager Ulaş Acer is open, flexibel en staat voor zijn team klaar. Hij geeft vertrouwen en verwacht zelfstandigheid.

  Zijn motto? Samen werken aan de toekomst.

  VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland.

  Als communicatieprovider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet.

  Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

  Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen.

  Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

  Jij hebt hét

  Bravoure en zelfvertrouwen. Je kunt tegen kritiek en kunt daarnaar handelen. Jouw capaciteiten als stakeholdermanager zijn onomstreden, want je moet echt met mensen op verschillende niveaus om kunnen gaan.

  Met je analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden weet je je verbeterinitiatieven zo te vertalen dat iedereen begrijpt wat je wilt bereiken.

  Bovendien heb je een uitstekend gevoel om precies daar te zijn, waar je het hardst nodig bent. Ook heb je voor deze vacature Performance Improvement Manager bij VodafoneZiggo :

 • wo-denk- en -werkniveau
 • bij voorkeur werkervaring als Quality Assurance Manager of Performance Improvement Manager
 • Jij verdient het

 • een ambitieuze werkgever. We willen het beste voor jou en je collega’s
 • een goed salaris. Feilloos afgestemd op je achtergrond
 • financiële voordelen. Denk bijvoorbeeld aan regelingen met betrekking tot je verlof, pensioen en andere gunstige arbeidsvoorwaarden
 • groeipotentie. Wij bieden de (door)groeimogelijkheden. Aan jou om deze te benutten
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier