Monteur Bedrijfswagens Auto / Trucks
WR
Amsterdam, Netherlands
4 dagen geleden
source : Jobg8

Bij welk bedrijf je gaat werken :

 • Wij wij een truck- en bedrijfswagen servicedealer.
 • Ben jij een enthousiaste monteur bedrijfswagens?
 • Heb je ervaring met bedrijfswagens en trucks?
 • Vaste baan : Monteur Bedrijfswagens Auto Trucks - Monteur Bedrijfswagens

  Ons bedrijf is een MAN-truckdealer en VW-bedrijfswagen servicedealer. Wij zorgen voor een optimale dienstverlening aan onze klanten.

  Wij werken in een team met enthousiaste en gedreven collega's in een open bedrijfscultuur. In deze functie krijg je veel verantwoordelijkheid en een leuk gevarieerd pakket aan werkzaamheden.

  Wij zijn een groeiend bedrijf, volgen de nieuwste ontwikkelingen. Ook zijn wij vooruitstrevend en bieden wij goede arbeidsvoorwaarden.

  Welke taken horen bij een Monteur Bedrijfswagens Auto : Voor de vacature als Monteur Bedrijfswagens Amsterdam Trucks ga je het volgende doen :

  Je mag werken aan mooie trucks en bedrijfsauto's binnen een moderne en werkplaats met professioneel gereedschap. Je krijgt diverse werkzaamheden door de dag heen.

  Door nauw contact met de werkplaatschef en de service adviseur kunnen jullie samen de klant perfect helpen. Blijven ontwikkelen is een belangrijk punt binnen ons bedijf : je zult diverse trainingen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste autotechnieken en je vaardigheden te blijven verbeteren.

  Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Monteur Bedrijfswagens, die past in deze rol. Dit ben jij :

 • Heb je een opleiding in de (bedrijfs-) autotechniek afgerond?
 • Heb jij ervaring in het zelfstandig onderhouden en repareren van bedrijfswagens en trucks?
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • Je bent zeer enthousiast om aan de slag te gaan met het onderhouden en repareren van trucks en bedrijfswagens.
 • Verder heb je een goede werkinstelling en haal je voldoening uit het leveren van kwaliteit.
 • Nauwkeurig werken en een klantgerichte houding zijn kwaliteiten van jou.
 • Je woont in de omgeving van Amsterdam, Zaandam, Haarlem, Amstelveen en Hilversum.
 • Wat maakt werken bij deze werkgever zo leuk? : We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers.

  Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.

  Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol.

  Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.

  WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.

  WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro tot Euro Dit is per maand, een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.

  Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken. Er is een goede reiskostenvergoeding. Je kunt profiteren van een ruime pensioenregeling.

  Het bedrijf hanteert de CAO Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijven. Het aantal vakantiedagen is 24. WR streeft naar een goede match.

  Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.

  Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering. Solliciteer binnen enkele muisklikken : Bij dit bedrijf spelen nog wat zaken die je tegen kan komen.

  Denk aan Monteur Bedrijfswagens Automonteur, Monteur Vrachtwagens of Monteur Transportmiddelen.We nodigen je uit te solliciteren.

  Wij zijn in Amsterdam gevestigd. Kom jij uit Bloemendaal, Anna paulowna, Overveen, Schagen of Alkmaar dan woon je dichtbij.

  Heemskerk, Heemstede, Diemen en Bergen passen ook goed. En dat geldt ook voor de woonplaatsen Hoofddorp, Hoogkarspel of Heiloo de afstand is dan ook prima.

  Purmerend, Aerdenhout, Hoorn en Uitgeest liggen ook gunstig als het gaat om de reisafstand.Solliciteer nu direct met de button solliciteren.

  Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.

  WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven.

  Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier