(Senior) Accounting medewerker
Total Specific Solutions
Nieuwegein, Utrecht, NL
3 dagen geleden

FunctieAls Accounting Medewerker van TSS maak je onderdeel uit van het Finance team van TSS. Je zult rapporteren aan de Manager Finance & Control.

Je bent werkzaam als Accounting Medewerker voor verschillende Business Units.Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief organiseren en uitvoeren van de (financiële) administratie (order-to-cash, purchase-to-pay).

 • Kernverantwoordelijkheden Verzorgen van BTW aangiftes en jaarcontrole; Controleren, verwerken en coderen van inkoop- en verkoopfacturen;
 • Organiseren en uitvoeren van de financiële administratie; Opstellen van periodieke rapportages en verzorgen van management informatie;
 • Toepassen van externe wet- en regelgeving en interne richtlijnen; Signaleren van relevante ontwikkelingen, aandragen van verbeteringen en adviseren van de manager.

  Functie-eisen HBO werk- en denkniveau (e.g. : Accountancy / Bedrijfseconomie / Finance) 0-4 jaar relevante werkervaring Je herkent je in onze kernwaarden : toegewijd, ondernemend, vooruitstrevendWat biedt Total Specific Solutions?

  Enorm uitdagende, inspirerende en internationale omgeving Brede finance organisatie van 50+ personen Goed salaris Telefoon + laptop + Bonus Zeer veel doorgroei mogelijkhedenSenior Accounting MedewerkerAls Senior Accounting Medewerker herken je je in het functieprofiel van de Accounting Medewerker, maar heb je een aantal aanvullende verantwoordelijkheden.

  Zo ben je verantwoordelijk voor de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting en controle van de aangifte omzetbelasting. Verder coach en ontwikkel je junior / medior collega 's, acteer je als teamleider binnen de afdeling en draag je zorg voor continuïteit van de afdeling en processen.

  Tot slot breng je meer dan 4 jaar relevante werkervaring met je mee.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier