HBO of WO geschoolde Mobile Developer gezocht
CareerValue B.V.
Amsterdam, Netherlands
4 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

De Functie : In deze functie word je klaargestoomd om iOS ontwikkelaar worden. Je krijgt een intensief opleidingstraject en optimale begeleiding.

Samen met andere ontwikkelaars leer je stap voor stap de software en technieken en realiseer je de juiste technische oplossingen.

Kortom een unieke kans voor de startende iOS ontwikkelaar. Je gaat leren programmeren met Swift, Objective-C en X-code zodat je zeer allround wordt.

De iOS SDK zal straks voor jou geen geheimen meer kennen. Er wordt gewerkt in een hecht team van developers die samen een op maat gemaakt app creëren.

Teamwork staat hoog in het vaandel bij deze functie. De developers werken zelfstandig en in een team samen en delen hun kennis om een optimaal resultaat binnen de gestelde tijd te bereiken.

Er wordt gewerkt op wisselende projecten wat ervoor zorgt dat je steeds opnieuw je kennis kan loslaten om een topproduct neer te zetten.

Denk hierbij aan een app om makkelijker te bankieren of op welke manier je het beste spaghetti kunt koken. Daarnaast word je gekoppeld aan een senior developer die je begeleidt en ervoor zorgt dat jij je kan ontwikkelen tot een top developer.

Gevraagd Profiel : -Je hebt minimaal een afgeronde HBO / WO opleiding Informatica of iets wat daar op lijkt! -Je hebt kennis van Java, Objective-C of eventueel een andere taal.

 • Je wilt je verder ontwikkelen binnen iOS development. -Je hebt leergierig en pro actief. -Je hebt een passie voor ontwikkelen en dan met name op mobile vlak.
 • Arbeidsvoorwaarden : Er wordt gestart met een jaarcontract en de opleiding start gelijk. Na die periode krijg je een contract voor onbepaalde tijd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier