Assistent machinebediener
Luba Uitzendbureau
Zwaag
6 dagen geleden

Over de functie

Ga jij aan de slag bij dit leuke bedrijf? Hoe ziet jouw dag er dan uit?

Jouw werkdag begint om 07 : 00 uur ’s morgens. Eerst praten jullie even bij; wat heeft de dag allemaal voor jullie in petto! Samen met twee collega’s ben jij namelijk verantwoordelijk voor de verwerking van de orders waarbij verschillende soorten aluminium-

en kunststofprofielen moeten worden omgekleurd ofwel voorzien moeten worden van een gekleurde folie. Er zijn maar liefst 150 verschillende kleuren beschikbaar en binnen de verschillende kleuren zijn er ook nog tig van andere mogelijkheden zoals een matte folie, een metallic folie of met een nerfstructuur.

De orders zijn heel uiteenlopend. Dit kunnen kleine orders zijn van maatwerk profielen, maar het kunnen ook grote orders zijn wanneer een nieuwbouwplan voorzien moet worden van een tig aantal kozijnen.

Er zit ook veel verschil in de profielen. Er zijn makkelijke profielen; profielen met weinig hoekjes en afwijkende vormen.

Maar er zijn ook ingewikkelde profielen waarbij het een stuk ingewikkelder is om de machine in te stellen zodat het profiel van een mooie gladde laag folie wordt voorzien.

Jij start als assistent machinebediener, maar het is de bedoeling dat je doorgroeit naar eerste machinebediener, waarbij jij jouw twee collega’s aan de machine leiding gaat geven.

Jouw taken in deze functie zijn het instellen van de machine zodat het kozijnprofiel goed voorzien wordt van een mooie laag folie.

Op het beeldscherm stel je diverse gegevens in, maar daarna ga je ook nog handmatig met divers handgereedschap aan de slag.

Je gaat de drukwielen zo instellen dat deze precies goed staan om het betreffende kozijnprofiel door de machine te laten gaan.

Het instellen van de machine duurt twee uur wanneer het een makkelijk kozijnprofiel is. Maar het kan ook vijf uur duren als het een ingewikkeld kozijnprofiel is met veel afwijkende hoeken en inkepingen.

Na het instellen van de machine ga je een proef draaien. Staat de machine goed ingesteld? Komt het kozijnprofiel er aan het einde van machine spik en span uit?

Ja; dan kan de machine op volle toeren gaan draaien en houd jij de productie goed in gaten en signaleer jij direct afwijkingen.

Ook is het jouw taak om (preventief) onderhoud te plegen aan de machine en controleer en instrueer jij collega’s in het kader van veilig werken.

Om 16 : 00 uur zit jouw werkdag er weer op. Uiteraard heb je tussendoor pauze. De pauzes zijn verdeeld in drie pauzes van 20 minuten waarin jij lekker een stuk fruit kunt eten.

Dit staat voor je klaar; jouw toekomstige werkgever vindt jouw gezondheid erg belangrijk.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever richt zich sindshaar oprichting in 1995 op het ommantelen van kunststof en aluminium(kozijn) profielen / gevelelementen met een kleurfolie.

De optimale uitrusting, de strenge interne en externe kwaliteitstesten, de hoogwaardige materialen waarmee gewerkt wordt en de deskundigheid van de medewerkers maken het mogelijke een kwalitatief hoogwaardig product te fabriceren.

Door de ervaring die ze in de afgelopen jaren hebben opgebouwd zijn ze in staat de kernpunten van het bedrijf : flexibiliteit, korte levertijden en gegarandeerde betrouwbaarheid waar te maken!

Wat wij vragen

 • Als jij het liefst vandaag nog aan de slag wilt, heb je;
 • Een diploma op mbo-3 niveau; de richting van de opleiding is niet van belang.
 • Jij bent technisch; dit blijkt uit jouw voorgaande werkervaring of uit hobby’s.
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre.
 • Je bent leergierig en bent in staat buiten de bestaande kaders te denken. Verder denk je na, kijk je, luister je en denk je verder en ben je alert.
 • Je bent loyaal, sociaal en bent van nature een enthousiast persoon en je vindt het prettig om een klein en hecht team te werken en te investeren in een prettige werksfeer.
 • Wat wij bieden

 • Je ontvangt een goed bruto maandsalaris tussen de € 2000,- en € 2500,- op basis van leeftijd en ervaring.
 • Luba Uitzendbureau verzorgt de werving en je gaat daarna via Luba aan de slag.
 • Bij gebleken geschiktheid zal het bedrijf je na verloop van tijd zelf op contract nemen.
 • Hoe je solliciteert

  Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

  Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

  Lees meer

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier