Manager Communities
evofenedex
Zoetermeer, Nederland
1 dag geleden

evofenedex is op zoek naar een :

Manager Communities

Jij snapt dat goed contact tussen mensen essentieel is voor goede zakelijke resultaten.

In netwerken, communities zo je wilt, treffen mensen elkaar, wisselen ze kennis en ideeën uit, en ontstaat samenwerking, synergie en inspiratie.

evofenedex is een moderne vereniging van 10.000 handels en productiebedrijven waarin een essentiële rol is weggelegd voor communities.

Als vereniging zijn we al jaren een netwerk van personen en bedrijven. Maar om de uitdagingen voor bedrijven op het gebied van duurzaamheid, digitalisering, de arbeidsmarkt, dynamische steden en hoe handel en logistiek kunnen bijdragen aan brede welvaart, effectief aan te gaan, is dat niet genoeg.

We willen samenwerking van en met onze leden, overheid, politiek en andere delen van de samenleving vernieuwen en een krachtige impuls geven.

Samenwerking in actieve communities, moet centraal staan bij alles wat we doen.

Als manager communities ga jij dat regelen.

We hebben al enkele succesvolle communities op het gebied van digitalisering in het MKB, Trade Compliance en Healthcare Logistics.

Met die ervaring als basis, maak je plannen om die basis verder uit te bouwen. Je werkt met grote en kleine bedrijven uit allerlei branches zoals hightech, chemie, retail, voedingsmiddelen, bouw, bloemen, teveel om op te noemen en daarom juist zo interessant.

Je adviseert, inspireert, organiseert en begeleidt niet alleen nieuwe communities, maar je zorgt dat onze hele vereniging het belang van elkaar ontmoeten en samenwerken in communities snapt en gaat gebruiken.

Je snapt het strategische aspect daarvan en je kunt dat praktisch uitwerken. Zowel in fysieke vorm als digitaal. Het management vertrouwt op jouw oordeel.

Uiteraard werk je graag met anderen om zo ook een krachtige interne community te bouwen. Je bent een inspirator en klankbord en je bent niet bang om initiatief te nemen.

Je hebt ruime ervaring met het functioneren van off- en online communities.

Wat bieden wij jou?

Bij ons werk je in de dynamische omgeving van internationaal ondernemen en logistiek. Je rapporteert rechtstreeks aan een lid van het managementteam, werkt veel samen met inhoudelijke specialisten van andere afdelingen binnen evofenedex.

Wij bieden een marktconform salaris en een uitstekend pakket aan overige arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, 8% vakantiegeld, 29,5 vrije dagen plus 2 collectieve vrije dagen, de mogelijkheid om structureel een deel van je werk vanuit huis te verrichten, een thuiswerkvergoeding, inrichting voor je thuiswerkplek, een goede pensioensregeling, top ICT-voorzieningen en het werken in een organisatie die veel vrijheid biedt aan mensen met creativiteit, kwaliteit en ambitie.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

 • Afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding.
 • Ruime ervaring in een vergelijkbare functie of met vergelijkbare projecten.
 • Ervaring met offline communities.
 • Je bent vooruitstrevend, initiatiefrijk en creatief.
 • Een psychologisch onderzoek maakt vast onderdeel uit van het selectieproces.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier