Campusvoorlichter Recht en Bestuur
Tilburg University
Tilburg, Netherlands
10 dagen geleden

Werken als Campusvoorlichter bij de Studenten pool

Afdeling : Marketing & Recruitment Events and Campaigns

Aantal uren : Oproepbasis : 0-uren contract

Sluitingsdatum : 18 april 2019

Ben jij enthousiast over je studie en over studeren in Tilburg? Vind je het leuk om het visitekaartje te zijn van TiU? Kom dan werken als campusvoorlichter voor de Studentenpool! Voor het komende collegejaar (per september) zijn wij op zoek naar nieuwe campus voorlichters voor

 • Rechtsgeleerdheid
 • Global Law
 • Ondernemingsrecht
 • Wij vragen

 • Minimaal nog 2 jaar studerend aan Tilburg University
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Affiniteit met de doelgroep scholieren, bovenbouw HAVO en VWO
 • Flexibiliteit
 • Ervaring met presenteren is een pré
 • Goede samenwerking & collegialiteit
 • Verplichte beschikbaarheid tijdens de Open Dagen en Meeloopdagen van TiU
 • Wat is de Studentenpool?

  De Studentenpool bestaat uit ongeveer 70 enthousiaste studenten van de verschillende opleidingen aan Tilburg University.

  Studentenpoolers verzorgen voorlichtingsactiviteiten over studeren en studiekeuze voor leerlingen vanaf de 4e klas van de middelbare school.

  De studenten zijn het gezicht van de universiteit tijdens voorlichtingsactiviteiten op scholen (schoolvoorlichters) of op de campus (campusvoorlichters).

  Daarnaast willen we steeds vaker studenten gaan inzetten voor het maken en onderhouden van persoonlijk contact met scholieren per mail, via Social Media of per telefoon.

  Als studentenpooler heb je een afwisselende functie waarbij je veel interactie aangaat met leerlingen en hen probeert te enthousiasmeren voor jouw studierichting, Tilburg University en Tilburg als studentenstad.

  Als campus voorlichter verwachten we dat je op de Open Dagen en Meeloopdagen beschikbaar bent. Afhankelijk van je eigen pro actieve houding kunnen we je tevens inzetten voor bijvoorbeeld informatiemarkten op middelbare scholen.

  Je werkt op oproepbasis en ontvangt een flexibel inkomen.

  Binnen de functie van campusvoorlichter ligt de focus van je werkzaamheden op campus activiteiten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan organisatorische werkzaamheden, informatiesessies, en het werken op een informatiemarkt waarbij de focus ligt op 1 op 1 contact of het begeleiden / rondleiden van een groepje scholieren en ouders.

  Voordat je aan de slag kunt, krijg je van ons een training in gesprekstechnieken. Hiervoor ontvang je een officieel certificaat van het Studenten Service Center.

  Stuur je cv en motivatie brief uiterlijk 18 april 2019 in met behulp van het sollicitatieformulier.

  De sollicitatiegesprekken zijn op : 13 en 14 mei in de ochtend en 17 mei in de middag. Er zijn geen vervangende data mogelijk.

  Marketing & Communicatie

  De divisie Marketing & Communication (M&C) van University Services richt zich enerzijds op de werving van nationale en internationale studenten voor alle opleidingen van Tilburg University, en anderzijds op de profilering van de universiteit naar interne en externe stakeholders van de universiteit.

  Belangrijke aandachtsgebieden van de divisie zijn corporate communicatie en woordvoering, wetenschapscommunicatie, marketing en werving, communicatie naar en interactie met studenten en medewerkers.

  Academic Forum en het Wetenschapsknooppunt maken tevens deel uit van de divisie. Opdrachtgevers van de divisie zijn het College van Bestuur, faculteiten, instituten en andere divisies van de universiteit.

  Sollicitatiecode

  Tilburg University hanteert de NVP-sollicitatiecode van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier