Start People XL Senior Intercedent
USG - Start People
Venlo
8 uur geleden

Bedrijfsomschrijving

Bij Start People zijn we resultaat- én mensgericht. Deze combinatie onderscheidt ons in de commerciële uitzendwereld waarin gewerkt wordt.

Alle intercedenten tonen oprechte interesse in de personen die tegenover hen zitten. Of dat nu een kandidaat is die op zoek is naar een geschikte baan of een werkgever die op zoek is naar een geschikte kandidaat.

Wij zijn er trots op dat we deze match al ruim 40 jaar maken! Met z’n allen werken we keihard om alle doelen te bereiken, maar worden successen ook ruimschoots gevierd.

De vestiging van Start People Venlo richt zich op lokale klanten binnen het MKB. De klanten zitten voornamelijk in de industrie, logistiek, non profit en zakelijke dienstverlening.

Functieomschrijving

Is het jouw droom om mensen aan een leuke baan te helpen? Ben je van alle markten thuis en ben je ambassadeur, salesmedewerker, relatiebeheerder en bovenal een top recruiter?

Ben jij commercieel ingesteld en een echte netwerker? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Jouw dag als intercedent bij Start People in Venlo zit vol uitdagingen!

Je werft en selecteert kandidaten die jij benadert via diverse (online) kanalen. Hierbij kun je denken aan : het online zetten van vacatures, LinkedIn, Indeed, de Nationale vacaturebank, Facebook en Instagram.

Daarbij ga jij ook in je eigen netwerk kijken voor potentiële kandidaten. Als jij geschikte kandidaten hebt gevonden, nodig je deze uit voor een intakegesprek op kantoor.

Tijdens dit intakegesprek maak jij kandidaten enthousiast voor de baan en ga jij beoordelen of jij de match voldoende ziet tussen de kandidaat en de opdrachtgever.

Als je aan het einde van de dag naar huis gaat heb jij één of meerdere succesvolle matches gemaakt, maar ook heb jij bijgedragen aan de ontwikkeling van de huidige flexkrachten!

Naast het searchen en recruiten kom je geregeld bij jouw klant. Je voert gesprekken met de teamleider of de HR-medewerker over allerhande zaken.

Denk hierbij aan het evalueren van het afgelopen kwartaal of het inzetten van een heftruckopleiding voor jouw kandidaat.

Een werkplekbezoek bij jouw flexkracht maakt jouw dag afwisselend en leerzaam.

Je bent een eerste aanspreekpunt voor "jouw" werknemers en zorgt ervoor dat zij zo goed mogelijk aan de slag kunnen. Ook zorg je voor een leuke band met je flexwerker zodat de samenwerking zo leuk en goed mogelijk verloopt.

Functie-eisen

Natuurlijk ben je gewoon jezelf! Maar deze aspecten zouden wij graag bij je willen zien; Je bent stressbestendig, wel zo belangrijk in deze functie! Ook denk jij out of the box en ben je ondernemend.

Je houdt er van om te leren en streeft naar het beste resultaat van jezelf!

Verder heb je :

 • Een MBO+ of HBO werk-en-denkniveau;
 • Enige werkervaring opgedaan waarin jij zakelijk klantcontact hebt gehad;
 • Sterke social media-skills;
 • Een rijbewijs B;
 • De volgende competenties : communicatief, empathisch vermogen, oplossingsgericht, open, enthousiast, Dynamisch en stressbestendig

  En ben je fulltime inzetbaar.

  Arbeidsvoorwaarden

 • De ruimte om te groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Een fulltime werkweek van 40 uur met een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband!

 • Een salaris tussen €2150 en €2800, afhankelijk van je relevante werkervaring;
 • Een bonusregeling;
 • Interne opleidingen / workshops en online trainingen, ontwikkeling is the key to success;
 • En een persoonlijk budget van 6% bovenop je maandsalaris!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier