Stage/afstudeeropdracht 3e/4e jaars HBO - Industriële Automatisering
Hollander Techniek
Apeldoorn, NL
20 uur geleden

Ben jij op zoek naar een interessante en afwisselende (afstudeer)stage die zich richt op software industriële automatisering / ICT?

Dan Ben jij op zoek naar een interessante en afwisselende (afstudeer)stage die zich richt op software industriële automatisering?

Dan hebben wij de opdracht voor jou; een opdracht met goede begeleiding, fijne collega’s en, als jij er klaar voor bent, de mogelijkheid om echt iets te betekenen.

Ben jij de 3e / 4e jaars student HBO Electro, Mechatronica, ICT (afhankelijk van jouw toekomstige ambities om iets in de IA te gaan doen) of vergelijkbaar die wij zoeken?

We zijn een (h)echt familiebedrijf, join the family!

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Aandacht voor onze medewerkers staat bij ons hoog op de agenda.

 • Jezelf ontwikkelen vanuit eigen kennis en kracht binnen een warme werkomgeving waar respect en waardering centraal staan;
 • dat is waar we voor staan. Plezier in het werk en een goede balans tussen werk en privé; dat is ons doel. Door ondernemerschap benutten wij de talenten van onze medewerkers nóg beter.

  Dat is niet alleen goed voor de organisatie, maar vooral ook voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van iedere medewerker van Hollander Techniek.

  Bovendien kunnen we op deze manier de focus op de klant houden en optimaal inspelen op zijn behoefte.

  Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-

  industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden, elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek.

  We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten.

  Jouw uitdaging als Stagiair

  Een industriële automatisering gerelateerde stageopdracht waarvan we de invulling samen bepalen. Voorbeelden hiervan zijn :

 • tooling ontwikkelen die ons ondersteunt in de projecten die we uitvoeren. Je kunt hierbij denken aan tooling voor software / hardware generatie;
 • stuk lesmateriaal maken voor de IA afdeling.
 • Verdere definitie van een opdracht doen we in afstemming met jou, een ding staat vast; afwisseling is gegarandeerd!

  We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?

  Als eerste dat je enthousiast, zelfstandig en analytisch bent. Je bent een zelfstarter die hulp vraagt wanneer nodig. Je bent communicatief en van nature gericht op samenwerking.

  Wat bieden we je als Stagiair

  Allereerst een leuke en leerzame stageplek binnen onze organisatie waar jij je kunt ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Verder bieden wij je een stagevergoeding van € 566,00 bruto per maand.

  Uiteraard kom je terecht in een enthousiaste werkomgeving met een zeer gemotiveerd team die bereid is jou te ondersteunen in je ontwikkeling tijdens je stageperiode.

  Voor meer informatie en solliciteren kun je contact opnemen met Christel Boerboom, Recruiter, via 06-130 381 06 of reageer direct via onderstaande solliciteerknop’.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier