senior participatiecoach dagbesteding ouderen
Cordaan
Amsterdam
4 dagen geleden

Omschrijving

Ben jij creatief, ondernemend, een netwerker en ben jij een verbinder met lef? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Deze eigenschappen komen namelijk goed van pas in jouw rol als Senior participatiecoach bij Cordaan.

Wat ga je doen?

Als Senior participatiecoach houd jij je bezig met het ontwikkelen en coördineren van het aanbod van de dagbesteding. Dit doe je in samenwerking met extramurale en intramurale (maatschappelijke) partners.

De Senior Participatiecoach is erop gericht om cliënten met een (intensieve) ondersteuningsvraag voor dagbesteding te ondersteunen in het behouden of versterken van hun zelfredzaamheid door middel van een zinvolle dagbesteding.

Jij participeert volop in deze zinvolle dagbesteding en ondersteunt ook de buurtbewoners en mantelzorgers.

Een deel van je werkzaamheden beslaat ook het uitvoering geven aan twee wijkservicepunten die zijn verbonden aan dagbesteding Atelier de buren de Gooyer en Kastanjehof.

De wijkservicepunten zetten zich in om bewoners uit de wijk te ondersteunen bij deelname aan de maatschappij. We faciliteren hiermee een laagdrempelige en toegankelijke plek voor bewoners in een kwetsbare positie.

Jouw rol is het stimuleren van contacten en het leggen van verbinding tussen bewoners, nieuwe initiatieven en bestaande groepen in de wijk.

Daarnaast coach en ondersteun jij de cliënt / vrijwilliger / mantelzorger, waarbij zij zoveel mogelijk worden gestimuleerd om activiteiten zelf te doen en aan te leren.

De Senior Participatiecoach coördineert de dagelijkse werkzaamheden en schept voorwaarden waardoor mensen taken op zich gaan nemen en / of verantwoordelijkheden kunnen en durven nemen.

In voorkomende gevallen verricht je verzorgende en / of verpleegtechnische handelingen binnen de kaders van de eigen bevoegd- en bekwaamheid.

Wat krijg je van ons?

Behalve een enorm leuke, uitdagende baan met fijne collega’s bieden wij :

 • Een jaarcontract (28-32 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris volgens CAO VVT FWG 45 (min. € 2.422,65 en max. € 3.471,49 o.b.v. 36 uur per week);
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering : 8,33 % van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • En het allerbelangrijkste : blije cliënten!
 • Wie ben jij?

 • Je bent 28-32 uur per week beschikbaar;
 • Je bent in het bezit van een relevant HBO-diploma (al dan niet op het gebied van zorg en welzijn), aangevuld met kennis en ervaring van de betreffende doelgroep en kennis van methodieken en technieken voor de begeleiding en coaching;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring in het werken met ouderen en kennis van ziektebeelden is een pre;
 • Je ben representatief, zelfstandig en in staat te coachen, begeleiden en ondersteunen;
 • Je bent flexibel in te zetten;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding, een stevige persoonlijkheid en bent je bewust van je houding en het effect daarvan op de cliënten en het netwerk;
 • Je hebt lef, neemt initiatief, je kunt goed relativeren en hebt een goed gevoel voor humor.
 • Waar ga je werken?

  Jij wordt Senior participatiecoach op onze ateliers / dagbestedingslocaties in Amsterdam Oost, waaronder Atelier Buren De Gooyer en Kastanjehof.

  Dit zijn ateliers / belevingscentra voor ouderen met lichamelijke klachten en / of lichte psychiatrische problematiek die nog thuis wonen.

  Wat deze locaties extra bijzonder maakt is dat hier creativiteit en ambacht centraal staat. Bezoekers worden uitgedaagd om creatief of kunstzinnig, maar bijvoorbeeld ook culinair aan de slag te gaan.

  Daarnaast komen ook (kwetsbare) buurtbewoners, mantelzorgers en vrijwilligers hier samen om elkaar te ontmoeten!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier