Chauffeur Goederenvervoer C & CE
Van Rooijen Logistiek
Eindhoven, Noord-Brabant
5 dagen geleden

Wie zoeken wij?

Wij zijn voor onze vestiging in Eindhoven op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor ons goederenvervoer. We rijden routevervoer, voornamelijk distributie van goederen op pallets naar verschillende bestemmingen (hoofdzakelijk DC'S en Retailers).

De werktijden passen wij graag aan naar jouw wensen er zijn zowel in de ochtend / middag / avond mogelijkheden.

Wat ga je doen?

Als onze nieuwe collega ga je zorg dragen voor het vlot en netjes uitvoeren van je opdrachten / ritten en de uiteraard daarbij horende administratieve handelingen.

Eigenlijk ben je dagelijks één van onze ambassadeurs van onze mooie organisatie, Van Rooijen Logistiek. Je bent natuurlijk een belangrijke schakel in onze logistieke dientverlening.

Als echte beroepschauffeur ben je een professioneel weggebruiker en ben je verantwoordelijk voor het veilig en correct doen vervoeren, laden en lossen van de goederen die wij mogen behandelen en transporteren in opdracht van onze klanten.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een C of CE rijbewijs en geldige code 95, ook als je deze nog niet hebt, maar serieus nadenkt over het beroep chauffeur nodigen wij jou uit te reageren, wij leiden namelijk ook op bij onze Van Rooijen Academy.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent woonachtig in de regio Eindhoven.
 • Als beroepsbestuurder heb je een enorme hoeveelheid verantwoordelijkheidsgevoel. We gaan er daardoor ook vanuit dat je fysieke en mentale conditie goed is, we zullen er samen aan werken om dit ook optimaal te houden.
 • Je bent flexibel inzetbaar en kan pro actief en zelfstandig werken.
 • Je herkent jezelf in de termen collegiaal, betrouwbaar, enthousiast en nauwkeurig.
 • Of te wel; wij zien jou graag als nieuwe collega en onze afleveradressen zien je graag komen, want jij bent namelijk die klantvriendelijke en vaardige chauffeur van Van Rooijen Logistiek!

  Wat bieden wij?

  Van Rooijen Logistiek BV is een sterk groeiend en financieel gezond bedrijf in de transport- en logistieksector met een goed toekomstperspectief.

  We zijn een echt familiebedrijf met korte lijnen en een open manier van communicatie en prettige werksfeer .

  We bieden je baanzekerheid en mogelijkheden om door te groeien als jij daar behoefte aan hebt. Onze medewerkers hebben nog echt een baan voor het leven.

  Ondanks de grootte van Van Rooijen Logistiek zijn wij nog steeds een platte organisatie, iedereen is erg betrokken bij het behalen van goede resultaten.

  Wij hebben een modern wagenpark voorzien van de laatste technologie, zodat je in de mogelijkheid hebt om je job in de beste omstandigheden uit te voeren.

  Wij vinden het ook belangrijk dat je werk en privé leven in balans zijn, hier beiden wij dan ook graag mogelijkheden voor.

  Wij volgen de CAO beroepsgoederenvervoer en bieden een salaris met een uurloon van € 12,56 tot € 15,90 als je jouw CE rijbewijs hebt, daarnaast hebben we een leuke actieve personeelsvereniging en heb je recht op reiskostenvergoeding bij meer dan 10KM enkele reis woon- werkverkeer.

  We hebben een eigen webschop met leuke voordeelacties voor personeel én een collectieve zorgverzekering.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier