Accountmanager SmitVis
Sligro Food Group
VEGHEL, Utrecht
5 dagen geleden

Functie

SmitVis heeft het complete proces van inkoop tot levering in eigen beheer. Hierdoor zijn de visproducten 100% traceerbaar.

SmitVis is een HACCP goedgekeurd bedrijf en voldoet ruimschoots aan alle eisen op het gebied van hygiëne, veiligheid en versheid.

Het commerciële team SmitVis is verantwoordelijk voor het formuleren, implementeren en realiseren van het marketing en verkoopbeleid waarmee wordt voldaan aan de strategische doelstellingen van de organisatie.

Commercie richt zich op alle nationale en regionale accounts van Sligro Foodservice en heeft als doel omzet- en winstdoelstellingen te realiseren.

Ter versterking en uitbreiding van het commerciële team te Veghel zijn wij op zoek naar een :

Accountmanager SmitVis regio Utrecht / Midden-Nederland

Ben jij een visprofessional en wil jij werken bij één van de beste visbedrijven van Nederland? Lees dan snel verder!

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor een optimale ondersteuning van het commercieel team SmitVis en het buitendienstteam Sales teneinde een bijdrage te leveren aan de omzetdoelstellingen voor Vis.

Je rapporteert aan de Commercieel Manager SmitVis.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden in deze functie :

 • Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van omzetdoelstellingen op het gebied van vis bij regionale klanten
 • Je bezoekt de regionale klanten en levert een bijdrage aan het relatiebeheer
 • Je draagt zorg voor de acquisitie van nieuwe klanten, ondersteunt het acquisitie proces van Sales met betrekking tot vis.
 • En maakt hierbij op maat gesneden offertes

 • Je draagt zorg voor de interne afstemming met de Binnendienst van contractafspraken teneinde een optimale dienstverlening te realiseren
 • Je vormt, samen met de Commercieel Manager SmitVis en de andere verkoopspecialisten, het gezicht van SmitVis in de markt
 • Je adviseert en informeert klanten m.b.t. producten, assortiment, prijzen, menukaart etc.
 • Functie-eisen

  Wij zoeken kandidaten met minimaal een afgeronde MBO opleiding. Daarbij heb je minimaal 5 jaar werkervaring bij voorkeur in de horeca in een verkoopfunctie of in de keuken.

  Jij kent de seizoensinvloeden, jij weet welke vis bij welke klantvraag past, je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en je hebt ervaring met het opstellen van menu’s.

  Daarbij kun je goed luisteren en heb je goede adviesvaardigheden. Bij voorkeur woon je in de provincie Utrecht vanwege de regio waarvoor wij een Accountmanager zoeken.

  Competenties

  Klantgericht werken, resultaatgericht werken, initiatief nemen, communiceren, probleemoplossend vermogen, commercieel inzicht.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier