Inspecteur Bouwkundige Brandveiligheid
Kiwa
Zaltbommel
5 dagen geleden

Heb je ruime ervaring op het gebied van inspecties binnen de bouwkundige brandveiligheid? Word dan inspecteur bouwkundige brandveiligheid bij Kiwa .

Als inspecteur bouwkundige brandveiligheid bij Kiwa Fire, Safety & Security (FSS) ben jij verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van inhoudelijke inspectieplannen op het gebied van bouwkundige brandveiligheid (o.

a. brand- en inbraakbeveiligingssystemen en de daarbij behorende bouwkundige en organisatorische maatregelen).

Kiwa FSS is een certificatie- en inspectieinstelling en opleidingsinstituut met een team van deskundige onafhankelijke experts.

Jij gaat zelfstandig inspecties uitvoeren binnen uiteenlopende interessante projecten en beoordeelt of de gekozen oplossingen ook écht borg staan voor de beoogde veiligheid.

Daarnaast voert de inspecteur bouwkundige brandveiligheid (acquisitie) besprekingen met relaties en opdrachtgevers en ben je hét aanspreekpunt voor externe contacten omtrent de opzet, uitwerking en uitvoering van de projecten met betrekking tot planning, tijd, budget en kwaliteit.

Je dagelijks werk bestaat o.a. uit de volgende onderdelen :

 • Het opstellen van rapportages;
 • Het uitvoeren van inspecties voor opdrachtgevers en objecten variërend van tunnels tot datacenters;
 • Krijg je de mogelijkheid voor het geven van brandveiligheidscursussen in het studiecentrum van Kiwa FSS;
 • Het ontwikkelen, opstellen en / of uitbreiden van certificatieschema’s omtrent bouwkundige brandbeveiligingsbedrijven;
 • Het realiseren van uitbreiding van het dienstenpakket van Kiwa FSS o.a. op het gebied van noodverlichting en of relevante certificatieschema’s.
 • Wat verwachten wij van jou in de functie van Inspecteur Bouwkundige Brandveiligheid?

  Als inspecteur bouwkundige brandveiligheid bij Kiwa ben je leergierig, kritisch, signalerend en heb je een nauwkeurig oog voor detail.

  Jij gaat elke dag voor het beste resultaat zowel zelfstandig als in teamverband. Daarnaast ben je ondernemend, proactief en een stevige en volwaardige gesprekspartner voor collega’s en klanten.

  Beschik jij over het volgende profiel?

 • Je hebt een hbo-werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van inspecteren binnen de bouwkundige brandveiligheid;
 • In het bezit van de diploma’s : bouwkundige brandveiligheid en brandpreventiedeskundige 1 (of gelijkwaardig);
 • Kennis van en ervaring met de normen, regelgeving en de toepasbaarheid van brandscheidingen, brandoverslag en rookdoorgang;
 • De diploma’s noodverlichtingsdeskundige en Fire Safety Engineering zijn een pré;
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, in woord en geschrift.
 • Wat zetten wij daar tegenover?

  Een afwisselende en uitdagende baan waar jij de kans krijgt om duurzame impact te maken, te pionieren, te experimenteren en te inspecteren.

  Wij bieden je een uitgebreid inwerkprogramma en begeleiding om kennis te maken met de Kiwa-organisatie. Wij hechten veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

  Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in de aandacht die wij onze mensen geven en daarom belonen met een goed salaris (passend bij opgedane kennis en werkervaring), een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, een leaseauto, 24 verlofdagen, 6 ATV dagen, 8% vakantiegeld, onkostenvergoeding, uitstekende pensioenregeling en een winstuitkeringsregeling.

  Waar ga je werken?

  Je werkt afwisselend op locatie in Nederland, vanuit huis en op de vestiging van Kiwa Fire Safety & Security , 40 uur per week.

  Waarom werken bij Kiwa?

  Kiwa FSS is onderdeel van Kiwa. Kiwa is internationaal een toonaangevende partij en op het gebied van inspecteren en certificeren bepalen we mede de norm.

  Maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen we daarin heel serieus. We werken met z’n allen hard om de wereld elke dag duurzamer en veiliger te maken.

  En jij kunt hieraan jouw steentje bijdragen. Wij zien onszelf daarbij als Partner for Progress’ voor onze klanten en we willen bedrijven en organisaties écht vooruit helpen.

  Dat merk je als medewerker in het prettige contact met opdrachtgevers.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier