Renovatie timmerman
Regiodienst
Harmelen, Netherlands
17 uur geleden

Introductie

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een timmerman met ervaring in de renovatie. Je gaat dan hoofdzakelijk te werk in de utiliteit, maar soms ook particulier hoofdzakelijk in de omgeving van Utrecht.

Deze werkgever biedt direct een 7-maanden contract, een mooi salaris conform CAO, een gezellige informele werksfeer en een busje van de zaak!

Lijkt dit je wat? Lees dan snel verder!

Organisatie

De organisatie waar je als renovatietimmerman aan het werk gaat is een gedreven onderneming met een lange geschiedenis in de bouw.

Men richt zich op de verbouw en realisatie van woningen en utiliteitsgebouwen. Daarnaast is de organisatie een projectontwikkelaar van binnenstedelijke herontwikkelingen van zowel woningen als bedrijfspanden.

Ben je als timmerman ambitieus en een harde werker? Dan vind je bij deze dit bedrijf volop mogelijkheden om uit te groeien tot volwaardig ambachtsman!

Functie

Je gaat aan de slag binnen een team van zo’n 20 man.

Het werk is renovatie / verbouwing bij zowel utiliteit als particulier. Naast het standaard renovatie-werk kunnen zij ook daken, serres en raamkozijnen vervangen.

Al het werk wordt gedaan van A tot Z.

Functie eisen

U bent in het bezit van :

Een opleiding richting de bouw

Meerdere jaren werkervaring in de bouw, het liefst in de renovatie

Aanbod

Het bedrijf biedt per direct een 7-maanden contract, met daaropvolgend uitzicht op vaste aanstelling

Betaling conform CAO timmerman-1 (te denken aan 2700-2800 euro).

Een busje van de zaak

Werken in een gezellige, dorpse sfeer

Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier