Operatieassistenten Chirurgie en CTC
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Werken in ons OK-complex is afwisselend en boeiend tegelijk. Afwisselend omdat je de mogelijkheid krijgt om te werken op verschillende locaties.

In Nieuwegein bied je ondersteuning bij voornamelijk hoog complexe ingrepen. In Utrecht gaat het vooral om hoog en midden complexe operaties en specifieke specialismen.

Op de locatie Woerden vinden laagcomplexe ingrepen plaats in dagbehandeling. In afstemming met jou bekijken we bij welke specialismen jouw hart ligt en wat het beste aansluit bij jouw vaardigheden.

Het werk is boeiend omdat in ons OK-complex naast de veel voorkomende laag en midden complexe operaties ook veel bijzondere, hoog complexe ingrepen plaatsvinden zoals bij voorbeeld cardio-

thoracale chirurgie en vaatchirurgie. Dit zorgt ervoor dat je bij ons nooit uitgeleerd bent en je de kans hebt om je kennis en ervaring te verbreden.

Je werk omvat alle onderdelen van het vak. Daarbij werk je nauw samen met onze medisch specialisten en zorg je dat alle voorwaarden aanwezig zijn om de operatie veilig en soepel te laten verlopen.

Kortom, wil je als OK-assistent werken in een uitdagend OK-complex en bijdragen aan de kwaliteit van leven van onze patiënten dan heeft het St.

Antonius ziekenhuis jou echt wat te bieden.

Jij brengt mee

Als belangrijke schakel in het operatieproces zet jij al jouw kennis en ervaring in om samen met het team de operatie onder alle omstandigheden soepel en veilig te laten verlopen.

Met jouw enthousiasme, alertheid, nauwkeurigheid en grote verantwoordelijkheidsgevoel zijn onze patiënten bij jou in veilige handen.

Persoonsgerichte zorg en patiëntveiligheid gaan voor jou boven alles. Je hebt een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen die jou helpen om ook onder hectische omstandigheden het hoofd koel te houden.

Je bent gericht op samenwerking omdat we weet dat je sámen de beste patiëntenzorg kunt leveren.

Om als Operatieassistent in het OK-complex van het Antonius ziekenhuis aan de slag te gaan, heb je

 • diploma operatieassistent
 • kennis van- en ervaring met Cardio-Thoracale chirurgie is een pre.
 • Ben je er al enige tijd uit en overweeg je om terug te keren naar de OK? Bekijk onze andere vacature voor herintredend operatieassistent.

  Wij bieden jou

  Jij verdient ook het beste!

 • Een uitdagende baan in een van de beste chirurgische centra van Nederland;
 • Een aantrekkelijke uitslaapregeling van 8,5 uur (na 1e oproep van min. 1 uur);
 • Bij uitloop van OK’s ontvang je een all-in uurtarief van € 45,00 (bij min. ½ uur uitloop) of kun je kiezen voor compensatie in tijd-voor-tijd;
 • Direct een vast contract, parttime of fulltime dat bepaal jij;
 • Je ontvangt een salaris conform de Cao ziekenhuizen (FWG 55), maximaal € 3840,-;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, en de mogelijkheid om deel te nemen aan een fiets-, fitness-
 • of bring your own device’-regeling.

 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding, coaching;
 • Deelname aan ons carrièreportaal Sterk in je Werk’.
 • Aangenaam

  Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in het grootste topklinische opleidingsziekenhuis van Nederland. Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties.

  Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Bij ons werk je in een omgeving gericht op innovatie en onderzoek waarbij je gebruik kunt maken van de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur.

  Maar ook in een omgeving waar je je persoonlijk kunt ontwikkelen. Dat vinden wij belangrijk. Onze ruim 6.000 goed opgeleide en betrokken medewerkers halen dagelijks het beste uit zichzelf om onze medische en verpleegkundige zorg en service continu te verbeteren.

  Zo werken wij dagelijks aan onze missie : Samen zorgen voor kwaliteit van leven. En last but not least : onderzoeksbureau TEI heeft het St.

  Antonius in 2017 voor de 10e keer op rij uitgeroepen tot Topwerkgever!

  Eén samenwerkende OK op meerdere locaties

  Ons operatiecomplex bestaat in totaal uit 32 operatiekamers verdeeld over onze locaties Nieuwegein, Utrecht en Woerden. In januari 2018 is in Utrecht ons gloednieuwe IC-

  complex geopend met een geheel nieuw geboortecentrum. In ons OK-complex zijn vrijwel alle specialismen vertegenwoordigd. In het Antonius worden veel complexe hart,-

  vaat,- en longoperaties verricht. Patiënten vanuit het hele land worden voor dit soort aandoeningen veelal doorverwezen naar ons ziekenhuis.

  Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste (operatie) technieken en ontwikkelingen. Deze bovenregionale functie maakt werken op onze OK bijzonder, je bent hier nooit uitgeleerd.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier