Personeelsbegeleider
Pro Persona
Nijmegen, NL
2 dagen geleden

Een open blik in een gesloten wereld .

Niet zomaar een personeelsbegeleider, wij zoeken een begeleidingskundige met interesse in professionals die met een zeer ingewikkelde doelgroep werken in de forensische psychiatrie.

Wij zoeken een energieke, enthousiaste collega, die ook in een ingewikkelde dynamiek plezierig in beweging kan blijven.

Wat ga je doen?

Vanuit je professie draag je mede zorg voor de behandelkwaliteit en het optimaal functioneren van zorgverleners en teams.

Dit doe je door middel van diverse begeleidingsvormen, zoals supervisie, begeleide intervisie, (team-)coaching en training.

Daarnaast bied je de opvang na ernstige incidenten. Voor het vervullen van deze functie zal je intern getraind worden in de See Think Act (STA) methodiek, een methode die binnen onze instelling wordt gehanteerd voor het vormgeven van relationele veiligheid.

Vervolgens speel je zelf een belangrijke rol in het overdragen van deze methodiek binnen de organisatie. Zo geef je samen met collega’s STA trainingen aan multidisciplinaire teams en ga je teams coachen in het gebruik van de methodiek in het dagelijks werk.

Organisatiesensitiviteit is een factor van belang.

Je hebt een pro-actieve houding, reflectief vermogen en je bent ontwikkelingsgericht. Je werkt vraaggericht en dienstverlenend.

Waar ga je werken?

De Pompestichting is een particuliere stichting voor forensische psychiatrie. De stichting biedt hoog gespecialiseerde zorg aan mensen met psychiatrische problemen die met justitie in aanraking zijn geweest of dreigen te komen.

De Pompestichting, onderdeel van Pro Persona, beschikt onder meer over behandel- en poliklinieken, een eigen onderzoeksafdeling, een expertise centrum en locaties die specifiek zijn ingericht op langdurige forensisch psychiatrische zorg.

Centraal in de bedrijfsvoering staan een goede kwaliteit van management en medewerkers, een open en actiegerichte cultuur, lange termijngerichtheid en continue verbetering en vernieuwing.

De inspanningen van de Pompestichting zijn gericht op het veiliger maken van de samenleving en op het zo optimaal mogelijk terug laten keren van een cliënt in de maatschappij.

Continue inschatting van de risico's op herhaling, oftewel delict preventie, vormt in het gehele (behandel)proces een essentieel onderdeel.

De Pompestichting heeft een belangrijke opdracht in het vinden van de balans tussen veiligheid voor de maatschappij en een nieuwe kans voor de cliënt.

Wil jij daar een actieve bijdrage aan leveren, aarzel dan niet en solliciteer!

De afdeling Personeelsbegeleiding

Je hebt samen met je collega’s personeelsbegeleiding een unieke staffunctie op een zelfstandige plek in de organisatie. De afdeling draagt direct bij aan het optimaliseren van het functioneren van de individuele zorgverleners en de teams in alle lagen en op alle locaties van de organisatie.

Hiermee draag je indirect bij aan de behandelkwaliteit. In je functie speel je een belangrijke rol in de toepassing van de See Think Act (STA) methodiek in de dagelijkse praktijk.

Je stimuleert, activeert, inspireert en begeleidt medewerkers en teams in het vormgeven van relationele veiligheid. Door het geven van training en coaching on the job’ stel je andere in staat zich te ontwikkelen.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd oor 24-28 uur in FWG 60 (€3.026 - €4.717) bij een 36-urige werkweek;
 • 166 vakantie-uren per jaar bij een fulltime dienstverband;Naast de vakantie-uren : jaarlijks 35 verlofuren bij een fulltime dienstverband in de vorm van een levensfasebudget.
 • Deze uren kunnen worden gespaard of opgenomen;
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKA); hiermee kun je de (aanschaf)kosten fiscaal verruilen voor bijvoorbeeld, sportabonnement, reiskosten woon-werkverkeer, studie of opleiding, ICT-middelen zoals PC of tablet, fiets en vakbondscontributie.
 • Onze verdere arbeidsvoorwaarden vind je hier en zijn conform Cao GGZ.

  Wat vragen wij van jou?

  Je hebt een HBO plus VO supervisie of een academische opleiding in een van de gedragswetenschappen. Tevens heb je ervaring met supervisie en begeleiding van processen in teamverband en ben je geregistreerd supervisor of ben je geregistreerd in een vergelijkbare beroepsregister.

  Je hebt kennis van theorieën en methoden op het gebied van de dynamiek in groepsprocessen en leerprocessen. Kennis van en ervaring in het systemisch begeleiden strekt tot aanbeveling.

  Wij nodigen begeleidingskundigen die werkzaam zijn in een andere sector expliciet uit om te solliciteren. Ervaring binnen het forensische werkveld is niet noodzakelijk.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier