Medior Buyer Banking & Payments
Rabobank
Utrecht , NL
12 uur geleden

Medior Buyer Banking & PaymentsAls Medior Buyer Banking & Payments daag jij de business uit om een maximaal inkoopresultaat te behalen.

Jij zet je in om de cost-income ratio van de Rabobank te verbeteren en strategische doelen van de business te (helpen) realiseren.

Het team dat zich binnen de Rabobank ontfermt over de inkoop en vendor management van Banking / Payments, Professional Services, Marketing en Data bestaat momenteel uit 6 Buyers en 5 Vendor Managers die op zoek zijn naar een talentvolle medior collega.

Het is een pré als je al een basis van het inkoopvak hebt en je zoekt naar een baan om in door te groeien. Daarbij combineer jij nieuwe kennis en de praktijk binnen de Rabobank soepel met elkaar.

Je bent prima in staat om in korte tijd jezelf verder te ontwikkelen en daarbij het team vooruit te helpen.Impact creëren Aansturen op het verminderen van kosten en risico’s waarbij je de kwaliteit niet uit het oog verliest.

Je verplaatst je gemakkelijk in de belangen en de behoeften van de bank, waarbij het structureel verlagen van kosten jouw primaire doel is.

Vertalen van de gezamenlijke output naar afspraken met leveranciers, daarbij zorg je vanzelfsprekend voor een efficiënt verloop van het inkoopproces.

Uiteraard denk je proactief mee over verbeterkansen voor de bank.Je speelt een duidelijke rol in de verdere professionalisering van de inkooporganisatie en ontwikkeling van het vakgebied.

Je werkt actief samen om te komen tot de beste deal voor de bank.Je koopt producten en / of diensten in op het gebied van Banking en Payments.

Je maakt gestructureerde en goed onderbouwde category plannenDit alles doe je in nauwe samenwerking met de business en vendor management.

Je weet je weg naar de klant goed te vinden. Je zit dicht op de klant, schakelt goed met de klant en weet hier impact te creëren.

Met elkaarProcurement en Vendormanagement (PVM) werkt vanuit eigen verantwoordelijkheid en onvoorwaardelijk samenwerken. De Rabobank koopt voor circa € 2,3 miljard in aan goederen en diensten.

PVM staat opgesteld om de business proactief te adviseren en uit te dagen op het gebied van strategische, tactische en operationele inkoop.

Hiermee draagt PVM bij aan de bedrijfsdoelstellingen van de Rabobank. De focus ligt op meetbare toegevoegde waarde, risico- en kostenreductie, innovatie en het maximaal gebruik maken van expertise en innovaties.

Met jouw talenten Klantgerichtheid, vasthoudendheid, resultaten realiseren, onafhankelijk en onderbouwd oordelen zijn onmisbaar voor de Buyer functie.

 • Daarbovenop is het belangrijk dat je over onderstaande kwaliteiten beschikt : minimaal een afgeronde Hbo-opleiding;minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • kennis van inkoop en contractmanagement is een pre;affiniteit met of kennis van onderhandelen is vereiste;kennis van Category buying en / of Category management en ervaring met strategisch en / of tactisch inkopen en plannen maken is een pre;
 • kennis en ervaring binnen één of meer inkoop van Banking / Payments en / of Vendormanagement aandachtsgebieden is een pre;
 • je hebt een gedreven, positieve en constructieve houding en je hebt de wil om veranderingen door te voeren;je hebt moed, neemt verantwoordelijkheid voor je eigen handelen en werkt ontwikkelingsgericht;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.Bij de RabobankDat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor meer dan 8,5 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al.

  Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld? Dit doen we op manieren, zoals : Rabobank is partner van NOC*NSF / TeamNL.

  De (paralympische) sporthelden van TeamNL inspireren miljoenen mensen die in clubverband sporten. Zij onderschrijven de boodschap dat de vereniging vaak het beginpunt is van een mooie carrière en laten zien wat een club je kan brengen.

  Wij maken van iedere grotere zakelijke klant een duurzaamheidsanalyse en gaan met hen in gesprek over hoe zij nog duurzamer kunnen worden.

  Wil jij dit ook?De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren.

  We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional.

  Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 36-urige werkweek) ook rekenen op : een salaris ingeschaald in schaal 8 of 9, (€ 3.

 • € 5.), inschaling afhankelijk van je kennis en ervaring;een dertiende maand en vakantiegeld;een Employee Benefit Budget (10% van je maandinkomen).
 • Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of zelfs het maandelijks laten uitbetalen van dit budget;
 • een persoonlijk budget, dat je kunt besteden aan activiteiten gericht op jouw ontwikkeling en loopbaan;Locatie is in Utrecht of Eindhoven;
 • een pensioenregeling waar je zelf maar 3,5% aan bijdraagt;Laten we kennismaken Ben jij onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Buyer?

  En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Eindhoven.

  Handig om te weten : Reageer via de Solliciteer nu button.Charlotte Dullaert, beantwoordt met plezier vragen over de sollicitatieprocedure via .

  Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.

  Voor deze vacature maakt een individueel assessment deel uit van de sollicitatieprocedure.Jouw privacy is belangrijk voor ons.

  Mocht je hier meer over willen weten, klik dan deze .Wij maken jou wegwijs binnen de Rabobank en helpen je verder te ontwikkelen in het inkoop vak door middel van interne- en externe opleidingen, training on -the-job en hulp van collega’s.

  Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier