Installatiemonteur KPN
Careermaker
Breda, NL
3 dagen geleden
source : JobBoost.io

Wat ga je doen

Samen met onze opdrachtgevers zorgt Careermaker ervoor dat jij als monteur bepakt en bezakt’ aan de slag kan. Je maakt gebruik van een auto, een laptop, een telefoon en alle benodigde gereedschappen om ’s morgens van huis te vertrekken richting je klanten.

Vanuit de afdeling Planning ontvang jij dagelijks de adressen die je gaat bezoeken in jouw werkgebied. Dit kan per dag verschillen en het is hierin belangrijk om flexibel te zijn.

Klanten kunnen afspraken afzeggen of er komt juist een nieuwe afspraak tussendoor.

Bij je bezoek aan klanten zorg jij ervoor dat hun huishouden is aangesloten op een van de (telecom)diensten van de provider.

Met andere woorden : zorg jij voor hun directe toegang tot onder andere Youtube, Facebook en Twitter. Dit kan zijn door installeren en aansluiten van een installaties bij een nieuwe klant, maar ook door het vakkundig oplossen van storingen aan de bestaande installaties van klanten.

Soms bij de klanten thuis, maar soms ook in de centrales van de provider zelf.

Tijdens deze werkzaamheden is niet alleen belangrijk dat je het werk technisch goed uitvoert, maar ook dat je de klant gevoelsmatig tevreden houdt.

Zo zal je de klant toelichting moeten geven hoe zijn installatie werkt, maar ook waarom het op dat moment misschien wel niet lukt om de installatie werkend op te leveren.

Met andere woorden : zien wij graag dat jij een klantgerichte houding hebt, waarbij je op een duidelijke en prettige manier met mensen communiceert.

Wat breng je mee

Als jij er voor kiest de mooie stap te zetten om KPN monteur te worden zorgen wij dat je volledig wordt opgeleid. Wij betalen alle opleidingskosten én voorzien jou tijdens de opleiding van reiskosten en andere benodigdheden om de opleiding en je werkzaamheden op de enige juiste manier te kunnen uitvoeren.

De opleiding bestaat uit de volgende onderdelen :

 • Opleiding / Cursus Hoofdverdeler en Kabelverdeler en TTG;
 • Meelopen met verschillende ervaren KPN monteurs;
 • Koperklas (afgesloten met een examen wat behaald moet worden);
 • Glasvezel & NEN3140 (afgesloten met een examen wat behaald moet worden);
 • VCA-VOL.

  Om voor de functie van leerling KPN monteur in aanmerking te kunnen komen, vinden wij de volgende zaken belangrijk :

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Rijbewijs B;
 • Geen van 8 tot 5 mentaliteit;
 • Bereid om s avonds en in het weekend te werken;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, aangevuld met (basis)kennis van de Engelse taal.

  Aantoonbare werkervaring als KPN monteur is een sterke pré, maar geen harde eis. Goede kennis van of affiniteit met computers, randapparatuur, internet en netwerken zijn voor het uitvoeren van het werk net zo van belang.

  Tevens verzorgt Careermaker samen met hun opdrachtgevers aanvullende opleidingen die nodig zijn om je werk naar behoren te kunnen uitvoeren.

  Wat krijg je er voor terug

  Hard werken wordt uiteraard beloond. Behalve de auto van de zaak, laptop, telefoon en de benodigde gereedschappen, kun je ook rekenen op een prima instroomsalaris.

  Dit varieert van € 1500 tot maximaal € 1900 bruto per maand en is afhankelijk van de opleidingen die je hebt afgerond en je werkervaring.

  Is deze zelfstandige en afwisselende functie staat iets voor jou? Solliciteer nu

  Waar kom je te werken

  De wereld van connectiviteit, een wereld waarin iedereen met elkaar in verbinding staat. Waarin techniek en telecom samen komen.

  Waarin er met elkaar verantwoordelijkheid wordt genomen en waarin samen wordt gewerkt om deze verbinding tot stand te laten komen.

  Een wereld waarin de klanten centraal staan. Dat is de wereld van onze opdrachtgever.

  In deze wereld maken miljoenen mensen gebruik van internet, televisie en telefonie. Via de grote providers (o.a. KPN en Ziggo) bekijken wij onze Youtube filmpjes, volgen we onze favoriete series op tv en whatsappen we met elkaar.

  Om te zorgen dat het bereik goed is en de ontvangst optimaal werken honderden monteurs elke dag om de pakketten bij de klanten thuis te installeren en storingen te verhelpen.

  Meer weten?

  Donna de Klerk, 06-83526315

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier