Elektromonteur (leer-werk functie)
Syntec
Groningen, NL
9 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Onze klanten zijn installatiebedrijven in noordoost Nederlands die gespecialiseerd zijn in technische dienstverlening in de utiliteit, de industrie- en de woningbouw, zowel particulier als projectmatig.

Deze bedrijven kenmerken zich door een integrale aanpak van installaties, waardoor ze kunnen worden ingezet voor klussen maar ook het uitvoeren van projecten in alle technische disciplines op gebied van elektrotechniek.

Als leerling elektromonteur word je onder leiding van een 1e monteur een specialist op elektrotechnisch gebied en werk je aan uiteenlopende elektrotechnische installaties.

Om een goede vakman of -vrouw te worden ben je dagelijks bezig met het monteren, installeren, aansluiten en optimaliseren van elektrotechnische installaties in de woningbouw, utiliteit of industrie.

Ook pleeg je onderhoud aan de installaties en sluit nieuwe installaties aan.

Wat kun je van ons verwachten?

Eerst kom je bij ons op gesprek om de mogelijkheden voor een opleiding of omscholing te bespreken. Als de uitkomst van dit gesprek positief is ga je deelnemen aan een testdag bij het opleidingsbedrijf om je niveau te bepalen.

Als dit ook positief is, kan de opleiding basis elektromonteur voor jou van start gaan.Tijdens de opleiding leer je de basisvaardigheden van het vak zoals het aanleggen van kabel en buisinstallaties, tekening lezen, installeren van groepenkasten etc.

De opleiding duurt ongeveer drie maanden en vervolgens zorgen wij voor een ervaringsplek eveneens voor de duur van drie maanden.

De opleiding wordt afgesloten met een praktische proeve van bekwaamheid en bij een voldoende resultaat ontvang je een certificaat.

Na het volgen van deze opleiding kun je o.a. doorstromen naar een BBL opleiding in de elektrotechniek.

Vaardigheden

 • Je bent gemotiveerd om het vak van elektromonteur te leren
 • Je hebt affiniteit met het vakgebied elektrotechniek
 • Je bent zelfstandig en denkt oplossingsgericht;
 • Je bent klantgericht en hebt een flexibele werkinstelling
 • Je kan zowel alleen als samenwerken
 • Je bent in het bezit van een certificaat VCA basisveiligheid
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B, E
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier