Verpleegkundige
Zorgenwelzijnplein
Den Haag
2 dagen geleden

Over deze vacature

Bij Zorggroep Oldael wonen ouderen zo lang mogelijk zelfstandig en toch beschut in onze twee woonzorgcentra in Den Haag.

Vanuit woonzorgcentrum Oldeslo (100 bewoners) in de wijk Duttendel, en Aelbrecht van Beijeren (60 bewoners) in Benoordenhout, biedt Oldael ouderen een thuis met aandacht voor welzijn en zorg op maat.

Vanuit onze kernwaarden Waardig, Aardig en Vaardig werkt iedere medewerker aan een veilig en comfortabel (t)huis voor onze bewoners.

We willen dat zij hun leven zoveel mogelijk naar eigen inzicht kunnen voortzetten in ons woonzorgcentrum en creëren mogelijkheden om dat te doen.

We werken mét in plaats van vóór de bewoner en doen dit samen met familie en mantelzorgers.

Functieomschrijving

Als verpleegkundige ben je al een enige tijd met vol passie aan het werk in de zorg. Binnen je team heb je een coördinerende rol.

In goed overleg met de bewoners en hun mantelzorgers zorg je samen met je collega's voor de professionele ondersteuning.

Je werkt methodisch en hebt oog voor de kwaliteit van zorg en de cliëntveiligheid. Je verricht verpleegkundige voorbehouden en risicovolle handelingen in complexe situaties en werkt hierbij nauw samen met de huisarts en andere disciplines rondom de bewoner.

Ook ondersteun je collega’s bij het uitvoeren van specialistische werkzaamheden en lever je een bijdrage aan het verbeteren van de integrale aanpak van wonen, zorg en welzijn.

Wij vragen

 • Je bent in het bezit van een diploma Verpleegkundige niveau 4’;
 • Je bent BIG-geregistreerd en hebt actuele kennis van regelingen en protocollen. Je bent bereid je vakkennis op peil te houden via bijscholing of
 • cursussen;
 • Je hebt werkervaring als verpleegkundige en hebt affiniteit met de doelgroep;
 • Je kunt je goed inleven : je geeft onze bewoners wat ze nodig hebben nog voordat ze er zelf om vragen;
 • Je bent ondernemend, accuraat, deskundig en zelfstandig bij verrichten van werkzaamheden binnen de bevoegdheden;
 • Je hebt een gezonde dosis enthousiasme, gastvrijheid en betrokkenheid;
 • Je bezit goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt geen bezwaar tegen onregelmatig werken en je bent beschikbaar voor wisselende diensten (dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten).
 • Wij bieden

  Zorggroep Oldael biedt een uitdagende baan voor minimaal 24 uur tot maximaal 28 uur per week. Je salaris wordt conform de CAO VVT, afhankelijk van je opleiding en werkervaring, gebaseerd op de functie van verpleegkundige die is ingedeeld in FWG 45 uit de CAO VVT, gewaardeerd met een maximaal voltijdsalaris van €3.264,- bij 36 uur.

  Meer info

  Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan voor 11 januari 2021 een motivatiebrief en CV naar onze HR afdeling! Dit kan via solliciteren oldael.nl t.a.v. Ricardo Heemskerk.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier