Projectleider Integraal Beheer Groningen
Sweco AB
Groningen
5 dagen geleden

Functieomschrijving

We zijn een jong team en we zijn de eye opener voor onze klanten door meer toekomstbestendig naar het beheer van de openbare ruimte te kijken.

Daar komt genoeg bij kijken : monitoren, strategisch adviseren en organiseren, budgetteren, overleggen, communiceren, schrijven, plannen, begeleiden en coördineren.

Onze klanten staan voor grote uitdagingen in de openbare ruimte waarbij de assetmanagers vaak de opdrachtgevers zijn voor de gewenste veranderingen.

Er is behoefte aan grip op beheer en integratie van thematische ontwikkelingen zoals klimaatbestendigheid, circulaire economie, assetmanagement en duurzaamheid.

Voor mijn team in Groningen ben ik op zoek naar een Projectleider Beheer openbare Ruimte die op het vlak van integraal beheer kan adviseren.

Vanuit je expertise neem je plaats in het team IBOR waarin je diverse beheervraagstukken binnen Sweco oppakt. Ben jij die energieke en vernieuwende collega die een belangrijke bijdrage levert aan de groeiambitie van ons team?

Heb jij de ervaring en kennis die daarvoor nodig zijn? Reageer dan snel. Ik maak graag kennis met je’.

Teammanager IBOR

Als Projectleider Integraal Beheer werk je vanuit ons kantoor in Groningen en maak je onderdeel uit van het landelijk opererend team IBOR’.

Het team heeft de ambitie en de drive om snel door te groeien naar 3 regionale teams, o.a. in Groningen. Als projectleider krijg je de verantwoordelijkheid voor een grote verscheidenheid aan mono- en multidisciplinaire projecten.

Hierbij werk je in projectteamverband aan beheervraagstukken bij overheden. Je werkzaamheden zijn gericht op een specifieke asset of meer van strategische aard om grip te krijgen op de kapitaalgoederen.

Projecten waar wij momenteel aan werken zijn het opstellen van een assetbeheersystematiek Groen in opdracht van het CROW, strategische ondersteuning bij gemeentelijke herindelingen, circulaire economie en het opstellen van beheerplannen, kadernota’s en meerjarenonderhoudsprogramma’s.

Ook krijg je een belangrijke rol bij in het in de markt zetten en uitrollen van onze innovatie de Digitale LIOR de nieuwe tool voor de inrichting van de openbare ruimte.

In de rol van projectleider stuur je projectmedewerkers aan en geef je begeleiding. Ook heb je een belangrijke taak als het gaat om het coachen van jonge collega’s.

Kennisuitwisseling heb je hoog in het vaandel staan. Daarnaast ben jij naar buiten toe één van de gezichten van team IBOR.

Je stopt energie in het verwerven van nieuwe projecten en het onderhouden en uitbouwen van onze klantrelaties. We vinden het zeer belangrijk dat onze adviezen naadloos aansluiten op de vraag en wens van de klant, maar dan net even meer.

Wij verwachten dan ook dat je vanuit je inhoudelijke expertise kansen in de markt weet te ontdekken en deze aangrijpt.

Wij zoeken

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding zoals bijvoorbeeld de HAS of Larenstein en beschikt over 2-5 jaar ervaring
 • Je hebt affiniteit met software en beheersystemen;
 • Je hebt een ondernemende instelling, bent praktisch en oplossingsgericht;
 • Je kan zelfstandig werken en je hebt een commerciële drive;
 • Je bent analytisch sterk en kan goed schrijven.
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier