Verzorgende 3 IG, Muiden - Muiden
Zorgwerk
Muiden, NL
10 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Mensenwerk is het belangrijkste ingrediënt van zorgverlening. Elke werkdag ga je om met hulpbehoevenden. Soms word je gezien als beste vriend(in), soms als laatste strohalm.

Het is daarom van enorm belang dat jij oprechte aandacht toont voor de mensen die je verzorgt.

Kun je goed luisteren en hou je ervan om een praatje te maken? Dan kun je met jouw kennis en glimlach een wereld van verschil maken voor een ieder die je hulp nodig heeft.

Spreekt dat je aan? Dan is dit de baan voor jou!

Als Verzorgende IG hou je een vinger aan de pols bij de mensen die je verzorgt en signaleert zo nieuwe of terugkerende gezondheidsproblemen.

Je moet daarnaast in staat zijn om duidelijk met andere hulpverleners te communiceren over de status en het behandelplan van een cliënt.

Naast je nauwe opletten en alertheid is het dus enorm belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt.

Om je functie als Verzorgende IG goed te kunnen vervullen, verwachten we van je dat je in staat bent om reguliere verpleegtechnische handelingen uit te voeren.

Het is daarbij van groot belang dat je zelfverzekerd overkomt op degenen die je helpt.

Wanneer je in een V&V- of ziekenhuis aan de slag gaat, kom je in een team te werken met leuke collega’s. Kies je (daarnaast) bijvoorbeeld voor het draaien van diensten in de thuiszorg, dan bezoek je zelfstandig hulpbehoevenden tijdens een route door je eigen regio.

Functie-eisen :

Diploma Verzorgende IG (niveau 3) of vergelijkbaar.

Cliëntgerichte en gastvrije instelling.

Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

Signalerend en probleemoplossend vermogen.

Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Bereid om een VOG aan te vragen (de kosten worden door ons vergoed).

Eigen vervoer is een pré.

Bedrijfsomschrijving :

Als mensen met de gezondheidszorg te maken krijgen, maakt dat altijd kwetsbaar. Of je nu zelf cliënt bent, of familie of vriend van iemand die ziek of zorgbehoevend is.

Op zulke momenten willen we de best mogelijke zorg die er te vinden is. Zorgorganisaties zijn niet altijd in staat om continuïteit van zorg te leveren en zij zoeken dan een helpende hand.

In het land van de zorg ben je meer nodig dan waar dan ook, want elke cliënt is even belangrijk. Elke cliënt moet op tijd geholpen kunnen worden en de beste kwaliteit zorg ontvangen.

Dat is waar we bij Zorgwerk in geloven en een bijdrage aan willen leveren. Zorgwerk is de landelijke specialist voor de zorg- en welzijnssector en de kinderopvang.

Wij brengen vraag en aanbod in de zorg bij elkaar. Wij helpen zorgorganisaties met het invullen van (tijdelijke) arbeidsplaatsen zodat elke cliënt de nodige zorg kan ontvangen.

Wij weten daarvoor talenten aan te trekken, te ontplooien en te waarderen en ondersteunen onze uitzendkrachten optimaal, want de beste zorg begint bij de beste mensen.

Beautiful people. Zorgorganisaties die bij ons staan ingeschreven zetten hun zorgvraag uit in de vorm van diensten in onze Human Cloud, vervolgens kunnen onze medewerkers zichzelf 24 / 7 inplannen op deze diensten met hun eigen Zorgwerk-App, als medewerker bij Zorgwerk krijg je namelijk de vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je wilt werken.

Als je juist behoefte hebt aan vastigheid, hebben wij ook vacatures waarbij je voor een langere tijd bij één zorgorganisatie aan de slag kunt.

Je kunt bij ons onder andere werken als verpleegkundige, verzorgende, helpende of pedagogisch medewerker. Je kunt in de thuiszorg verzorgingshuizen en ziekenhuizen aan de slag en als pedagogisch medewerker bij de BSO of kinderdagverblijven.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier