Ziekenhuisapotheker
Laurentius Ziekenhuis
Roermond, Limburg, NL
5 dagen geleden

Zoek jij een dynamische functie met een combinatie van vakinhoud en aansturing binnen de farmacie?

Wij zijn op zoek naar twee ziekenhuisapothekers!

Vacaturenummer 21-011 , uren in overleg

Wie ben jij?

Als ziekenhuisapotheker ben je mede verantwoordelijk voor de totale farmaceutische patiëntenzorg. Je hebt een brede interesse voor de ziekenhuisfarmacie en affiniteit met farmaceutische patiëntenzorg en automatisering.

Je hebt een aantal inhoudelijke taken binnen één van de aandachtsgebieden van de apotheek, deze worden in overleg met de overige leden van de vakgroep vastgesteld.

Om deze functie succesvol uit te voeren beschik je over goede communicatieve vaardigheden en neem je op coachende wijze de medewerkers mee in de ontwikkelingen van onze dynamische organisatie.

Je bent goed georganiseerd, resultaatgericht en hebt doorzettingsvermogen. Je kunt op alle niveaus uitstekend samenwerken (medische staf, collegae, overige medewerkers apotheek en externe contacten).

Je bent een stevige gesprekspartner en in staat om op overtuigende wijze de visie van de afdeling uit te dragen.

Jouw nieuwe werkplek

Onze missie is : Met trots uw partner in de zorg rond medicatie : betrouwbaar, zichtbaar en dichtbij .

De ziekenhuisapotheek is patiëntgericht, professioneel georiënteerd en beschikt over een klinische en een poliklinische apotheek.

We zijn ook verantwoordelijk voor de farmaceutische zorg aan een aantal instellingen verpleeghuizen en andere instellingen in de regio Midden Limburg.

Via het Apotheek Service Punt en de 24-uurs apotheek is er een brug naar de regio. De 24-uurs (poliklinische) apotheek, Apotheek Laurentius Kwartier levert (specialistische) farmaceutische zorg voor (poliklinische) patiënten in de regio, ook buiten kantoortijden.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent geregistreerd ziekenhuisapotheker bij voorkeur met ervaring;
 • Je hebt oog voor procesoptimalisatie en doelmatigheid;
 • Je bent resultaatgericht, klantgericht en neemt initiatief;
 • Je past goed in een team van (ziekenhuis)apothekers.
 • Ben je een ervaren ziekenhuisapotheker met management ambities? Bekijk dan ook onze vacature voor gevestigd ziekenhuisapotheker / medisch manager!

  Wat krijg je daarvoor terug?

  Een uitdagende, veelzijdige baan. Het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-ziekenhuizen.

  Inschaling vindt plaats op basis van kennis, opleiding en ervaring conform. De datum van indiensttreding en het aantal uren is in overleg.

  Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier