Vacature Chauffeur leerlingenvervoer regio Zeeuws Vlaanderen
talent4taxi
Zeeuws Vlaanderen, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar chauffeurs voor het leerlingenvervoer. Als chauffeur leerlingenvervoer ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van leerlingen naar en van school.

Je doet dit voor een van onze opdrachtgevers in de regio van Zeeuws-Vlaanderen. Je krijgt vaste ritten toegewezen, zodat je jouw passagiers goed leert kennen en zij jou.

Je zorgt er voor dat de kinderen op tijd worden gebracht en gehaald en dat de ritten op een prettige en veilige wijze verlopen.

In deze functie gaat het om ongeveer 15-20 uur per week. De ritten zullen overwegend begin van de ochtend (7-9) en eind van de middag (15-17) plaatsvinden.

Wat krijg je hier voor terug?

Een leuke en afwisselende baan, waarin het contact met mensen centraal staat. Een verantwoordelijke baan, waardoor je elke dag met een goed gevoel thuiskomt als je iedereen weer veilig op de plek van bestemming hebt gekregen.

Een uurloon van € 11,22 bruto per uur, welke met ervaringsjaren steeds wordt verhoogd.

Wat vragen wij van je?

Achtergrond of opleiding vinden wij niet belangrijk. Inzet en motivatie wel. Als chauffeur leerlingenvervoer ben je servicegericht, dienstverlenend en representatief.

Verder zoeken wij collega’s die :

 • In het bezit zijn van een taxipas of bereid zijn hiervoor de opleiding te volgen;
 • Affiniteit hebben met het vervoeren van bijzondere doelgroepen;
 • Doordeweeks flexibel inzetbaar zijn;
 • Goed Nederlands spreken en makkelijk met verschillende doelgroepen kunnen communiceren;
 • In regio Zeeuws-Vlaanderen wonen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier