Directeur Nieuwbouw
Novesta
Apeldoorn
6 dagen geleden

Functie omschrijving

In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor de vestiging en rapporteer je rechtstreeks aan Rob en Erik Nijhuis (holding).

Je geeft samen met de Commercieel Directeur vorm aan het bedrijf van de toekomst. Je bent verantwoordelijk voor het gehele uitvoerings- en voorbereidingsproces, waarbij procesoptimalisatie en innovatie speerpunten zijn.

Daarnaast ben je medebepalend in de commerciële strategie vanuit jouw inzicht in de technische mogelijkheden.

Als Directeur Nieuwbouw inspireer je de medewerkers om kritisch naar het eigen handelen te kijken en motiveer je ze om verbetervoorstellen te doen.

Tegelijkertijd neem je zelf noodzakelijke beslissingen ten gunste van het productieproces. Hierbij zal de bedrijfsfilosofie leidend zijn, wat wil zeggen dat de menselijke maat overeind blijft.

Wie ben jij?

Jij bent een geboren onderhandelaar die assertief is, maar ook klantgericht. Iemand die opkomt voor zijn belangen en die van zijn mensen.

Je bent een inspirerende teamspeler met empathisch vermogen die durft te delegeren. En nog een keer, als het de eerste keer niet goed gaat.

Je geniet van de leercurve van anderen en ziet werkplezier in het team als een onmisbaar element om je doelen te bereiken.

Daarbij schuw je niet om op tijd bij te sturen en beslissingen te nemen.

Bovenal geloof je in de filosofie van Nijhuis en heb je het bouwbedrijf van de toekomst op je netvlies. Veranderen door te innoveren, niet omdat het kan, maar omdat het moet.

En dan nog even dit :

Enthousiasme voor de functie is heel belangrijk, maar we vragen je ook om kritisch naar onderstaand lijstje te kijken. We hebben namelijk wel een paar harde eisen :

 • nuchtere mentaliteit en flexibiliteit
 • ervaring met conceptueel bouwen
 • minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen de nieuwbouw
 • aantoonbare affiniteit met (bouw-) procesoptimalisatie en innovatie
 • minimaal HTS en bij voorkeur TU bouwkunde
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier