Procesoperator - Tilburg
Techmatch
Tilburg, NL
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Aanbod

 • Een baan voor langere tijd waarbij het de intentie is dat je in dienst treedt bij Danvo
 • Salaris conform de CAO voor het bakkersbedrijf
 • Een werkomgeving die je alle kans geeft om je te ontwikkelen
 • Functie omschrijving

  Danvo noemt zichzelf de "Creator of Bread". Vanuit de broodstudio ontwikkelen ze innovatieve producten voor binnen- en buitenland.

  Als Procesoperator ben je werkzaam In een team van 10 collega's. Je zorgt ervoor dat er met een modern machinepark dagelijks deze innovatieve broodproducten geproduceerd worden, welke voldoen aan de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

  De volgende werkzaamheden behoren hierbij tot jouw dagelijkse taken :

 • Bedienen en daar waar nodig bijsturen van de productielijnen
 • Verhelpen van kleine storingen
 • Een actieve bijdragen leveren op het gebied van optimalisatie en (voedsel)veiligheid (HACCP en ISO)
 • Bedrijfsprofiel

  Danvo is zelfstandige bakkerij van diverse broodproducten. Kenmerkend voor deze organisatie is dat zij door de eigen import van graan- en bloemsoorten een onderscheidende smaak aan hun producten weten te geven.

  Zodra je bij het bedrijf binnen stapt word je overweldigd door de heerlijke geur van vers brood.

  Functie eisen

  Als je in staat bent om collega's mee te krijgen met jouw enthousiasme op het gebied van innovaties dan is deze rol op jouw lijf geschreven.

  Verder zijn de volgende zaken van belang om in aanmerking te komen voor de functie van Procesoperator

 • MBO werk- en denkniveau
 • Aantoonbare werkervaring in een modern machinepark
 • Kennis van optimalisatie
 • Mocht je interesse hebben in deze functie maar twijfel je of jouw profiel goed aansluit? Neem gewoon contact op. Tel. 06-1275783 (Esad Dautovic)

  Functie-eisen :

  Bedrijfsomschrijving :

  Goed technisch personeel aan een vaste baan helpenVanuit onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Breda helpen wij technisch opgeleide specialisten aan een vaste baan.

  We zijn down-to-earth en integer en maken doelgericht de verbinding tussen kandidaat en de opdrachtgever die het beste bij elkaar passen.

  Met een enthousiast team van professionals zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch opgeleid personeel op MBO, HBO en WO niveau.

  Wil jij werken bij het leukste bureau van Midden en Zuid Nederland? Klik hier en bekijk onze interne vacatures.Gedreven door onze affiniteit met techniek bedienen wij kleine én grote ondernemingen in de sectoren werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, automotive, hightech, logistiek en procestechniek.

  Al sinds de oprichting in 2004 kenmerkt onze organisatie zich door een open en eerlijke werkwijze met aandacht voor ieder individu.

  Dagelijks werken wij vol passie aan ons doel : de juiste match maken tussen kandidaat en opdrachtg

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier