Werkvoorbereider Beton- en Waterbouw
bouwhuysch
Apeldoorn, NL
16 uur geleden

Onder contract bij bouwhuysch als werkvoorbereider beton- en waterbouw zal jij actief zijn op grote projecten. Net als onze andere medewerkers, zoals uitvoerders / werkvoorbereiders en projectleiders, zal jij vanuit het sterke netwerk van bouwhuysch werkzaam zijn voor onze goede relaties opererend in de Civiele sector.

Kijkend naar jouw ervaring, woonplaats en wensen zoeken we samen met jou naar het uitdagende project passend bij jouw profiel.

Als werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor alle plannen omtrent de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd op het project en werkt nauw samen met je collega's in de uitvoering.

Jouw skills

 • MTS / HTS Civiel opgeleid;
 • Ervaring als werkvoorbereider beton- en waterbouw;
 • Kennis van UAV-gc contractvormen.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  bouwhuysch werkt samen met haar relaties voor het versterken van verschillende posities binnen hun organisatie. Als klankbord voor ingenieurs en professionals helpen wij onze medewerkers bij het ontwikkelen in zowel hun ervaring als werkvoorbereider beton- en waterbouw, als persoonlijke groei.

  Vanuit ons sterke netwerk, kennis van de markt en directe aanpak adviseren wij zowel klant als kandidaat. bouwhuysch is de nichespeler in de civiele techniek met opdrachtgevers als ingenieursbureau's, middelgrote tot grote aannemer en bouwcombinaties op grote projecten.

  Benefits - Werkvoorbereider Beton- en Waterbouw

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Dat zouden we kunnen doen.

  Maar is dat niet vanzelfsprekend? Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als werkvoorbereider beton- en waterbouw.

  We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen als werkvoorbereider beton- en waterbouw? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris tussen de €2500,- en €4000,- per maand .

  Maar zoals we al zeiden : dat is voor ons meer dan logisch.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier