Installateur kopieermachines
Werk Talent
Gouda
4 dagen geleden

Over de functie

Binnen deze technische functie houdt jij je bezig met installeren van kopieermachines / printers op locatie in Waddinxveen, maar ook bij klanten door Nederland, Belgie en Luxemburg.

Dat betekend dat je het visite kaartje bent voor onze opdrachtgever en dat je ook te maken krijgt met klanten die Frans spreken.

Daarom zijn wij op zoek naar iemand die de Franse taal beheerst.

Je start eerst met een kop koffie op locatie in Waddinxveen. Daar kijk je op het rooster waar je die dag heen moet en of je samen met een collega gaat.

Je pakt de sleutels van je auto en gaat de auto inladen. Daarna ga je alleen of samen met een collega naar de klanten in België of Luxemburg, om op locatie de printers / kopieermachines te installeren.

Dat betekend dat je lang onderweg bent, maar dat is voor jou geen probleem!

Je hoeft zeker geen ICT’er te zijn maar enig verstand van netwerk (DNS, SMTP, IP) is wel handig. Je zou dan op locatie machines aan het netwerk moeten koppelen, daarvoor moeten gegevens in de machine gezet worden en getest.

Report this job
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier