Software engineer
VDL PMB-UVA
Eindhoven, NL
13 uur geleden

Wil jij als Software Engineer meewerken aan de productie van de allernieuwste verpakkingen voor grote multinationals op het gebied van snacks, dierenvoeding of wasmiddelen?

Wil jij tevens een bijdrage leveren aan het maken van hightech sigarenmachines die wereldwijd worden geleverd? Dan ben je bij VDL PMB-UVA aan het juiste adres!

Voor ons software ontwikkelteam zijn wij op zoek naar een Software Engineer die zelfstandig en in teamverband software ontwikkelt voor nieuwe high-

end servo gestuurde machines. Deze software realiseert een essentieel deel van de efficiency en flexibiliteit van onze producten, die worden ingezet in de verpakkingsindustrie alsmede sigarenproductie.

Mede door deze software is PMB-UVA technologie leider in de markt.

In de rol van Software Engineer bij PMB-UVA is het van belang een heldere en beheersbare software te schrijven. Een ruime kennis van PLC besturingen (Siemens, en Rockwell) met servo technologie is gewenst.

Voor lastige problemen leveren de software engineers wereldwijd support op klantlocatie.

Functie eisen :

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een relevante richting, bijvoorbeeld Industriële automatisering.
 • Het werken met deadlines is geen probleem voor je.
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Verantwoordelijkheid en eigenaarschap nemen voor je werkzaamheden.
 • Wij bieden :

  Een uitdagende verantwoordelijke functie binnen een technisch hoogwaardig bedrijf met veel oog voor ontwikkeling. Je hebt ongeveer 100 collega’s waarmee je samenwerkt en we bieden je goede arbeidsvoorwaarden passend bij de functie.

  Interesse?

  Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Het bedrijf :

  VDL PMB-UVA is een wereldwijd opererende organisatie en ontwikkelen, produceren en verkopen hoogwaardige machines voor de verpakkings-

  en tabaksindustrie. De machines worden gepresenteerd onder twee merknamen : PMB Tobacco en UVA Packaging.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier