Verzorgende IG (VIG) psychiatrie
GGZ inGeest
Haarlem
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Je komt te werken in een multidisciplinair team, bestaande uit verpleegkundigen, psychiaters, artsen, psychologen, maatschappelijk werk en diverse vaktherapeuten en activiteitenbegeleiders.

Als verzorgende-IG lever je een belangrijke bijdrage aan ons multidisciplinaire team. Je biedt de patiënt de dagelijkse begeleiding, structuur, ADL- en somatische zorg.

Je ondersteunt cliënten bij de alledaagse bezigheden, zoals opstaan en persoonlijke verzorging. Een deel van de medische handelingen, zoals medicijngebruik en wondzorg, voer je zelf uit.

Voor de meer specialistische zorg kun je collega uit het multidisciplinaire team inschakelen. Als begeleider van een aantal patiënten heb je een belangrijke taak met betrekking het observeren en signaleren van veranderingen in de lichamelijke en geestelijke toestand.

Jouw observaties kunnen het verschil maken!

Spreekt deze uitdagende baan je aan, dan ontvangen we graag je sollicitatie! Heb je vragen of wil je meelopen om kennis te maken met het team?

Bel dan contact met Sandra de Groot, tel. : 06-82769951.

Functie-eisen

 • Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding Verzorgende-IG (VIG) of combi opleiding Verzorgende-IG / Medewerker Maatschappelijke Zorg;
 • Ervaring in de psychiatrie in geen vereiste, we nodigen VIG ers die ervaring hebben in bijv. de thuiszorg, verzorgings- of verpleeghuis uit om te reageren;
 • Je kunt dag-, avond- en nachtdiensten draaien, omdat we een vaste nachtploeg hebben ligt de nadruk op dag- en avonddiensten.
 • Deze functie is zowel geschikt voor ervaren VIG ers als leergierige starters. We nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek of meeloopdag om te ervaren of deze werkplek bij jou past!

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden een verantwoordelijke en uitdagende functie. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ :

 • De inschaling is in FWG 35, maximaal € 2.757,-. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris.
 • Je kunt rekenen op goede secundaire voorwaarden waaronder vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een fietsregeling en reiskostenvergoeding
 • Je krijgt een dienstverband voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Wij bieden een contract van minimaal 24 tot maximaal 32 uur. Contracturen stellen we in overleg met jou vast, we gaan graag met je in gesprek ten aanzien van jouw wensen.
 • Er zijn bij GGZ inGeest veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. We bieden volop mogelijkheden voor bij- en nascholing, bijvoorbeeld de cursus psychopathologie.
 • Onze locatie Zuiderpoort is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier